Φιάσκο η χτεσινή «αντιφασιστική» αντισυγκέντρωση στα Χανιά - Ο κόσμος τους έφτυσε και προτίμησε την Χρυσή Αυγή !


Σε φιάσκο εξελίχθηκε η (παράνομη και αντισυνταγματική…) αντι-συγκέντρωση 200 περίπου χανιωτών συριζαίων, ορισμένων φοιτητών του τοπικού πανεπιστημίου που «κάνουν την επανάστασή τους», λαθρομεταναστών και άλλων παρακμιακών και περιθωριακών...


τύπων της περιοχής, κατά της περιοδείας κλιμακίου βουλευτών της Χρυσής Αυγής (Η. Κασιδιάρη, Χ. Παππά, Ν. Μίχου, Γ. Γερμενή και Κ. Μπαρμπαρούση). Είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα τοπικού blog φίλα προσκείμενου στον ΣΥΡΙΖΑ, που μιλάει για «εκατοντάδες», ενώ η φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο είναι τραβηγμένη από μεγάλη απόσταση για να μη φανούν οι δύο εκατοντάδες των «αντιφασιστών» και να καλπάζει η… φαντασία:

«Σε εξέλιξη βρισκόταν μέχρι και τις 5:30 μ.μ. συλλαλητήριο στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς. Εκατοντάδες Χανιώτες διαδήλωσαν ενάντια στον ρατσισμό παρουσία ισχυρότατης αστυνομικής δύναμης, καθώς λίγα μέτρα πιο πέρα βρισκόταν σε εξέλιξη ομιλία – συγκέντρωση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Κλειστή δρόμοι στο κέντρο, με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές περιμετρικά της αγοράς…»

Αντίθετα, με μεγάλη επιτυχία και παρουσία 1.000 περίπου πολιτών των Χανίων, πραγματοποιήθηκε η υπαίθρια εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, με αψευδείς μάρτυρες τις φωτογραφίες που παραθέτουμε.


Συμπερασματικά, αν τέτοια ωραία συμβαίνουν στο (πρώην «πράσινο νησί»), δηλαδή σε μια περιοχή που εθεωρείτο «κάστρο» του «αντιφασισμού», φανταστείτε τι γίνεται στην υπόλοιπη Ελλάδα…



ethnikismos.net