Νέα λασπολογία από τη ΝΕΤ εναντίον της Χρυσής Αυγής

Για μια ακόμη φορά εκτοξεύθηκε οχετός λάσπης εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τους τηλεοπτικούς δέκτες. 
Χθες το βράδυ ήταν η σειρά της ΝΕΤ να πάρει την σκυτάλη στον ανέντιμο πόλεμο εις βάρος μας. Πριν εισέλθουμε στις λεπτομέρειες, αξίζει να σημειωθεί ότι η ΝΕΤ, ως κρατικό δημόσιο κανάλι, στηρίζεται στην οικονομική αφαίμαξη των Ελλήνων φορολογουμένων
 Επομένως, ανάμεσά τους βρίσκονται και οι εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόροι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τους οποίους το κρατικό κανάλι θα έπρεπε να σέβεται και όχι να τους λοιδορεί με την μονόπλευρη πολιτική του τοποθέτηση. 
Στην χθεσινή εκπομπή της Έλλης Στάη, λοιπόν, κατακρεουργήθηκε ξανά κάθε έννοια ισονομίας,...




πλουραλισμού, αντικειμενικότητας και έντιμης δημοσιογραφίας. Το πάνελ της εκπομπής αποτελείτο από  στιγματισμένους αντιπάλους, όχι μόνον του Κινήματός μας αλλά και κάθε στοιχειώδους πατριωτικής έκφρασης. Αναρωτιέμαι, όμως, από πού κι ως πού θεωρείται ως εμπεριστατωμένη πολιτική άποψη το τι πιστεύει για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ; Με ποια κριτήρια επιλέχθηκε; Μήπως μ’ αυτό των γυμνών φωτογραφιών της προ δεκαετίας (και βάλε…) σε «αισθησιακό» περιοδικό, όπου η νυν κοινωνικά ανήσυχη Αλ Σάλεχ προέβαλε τα όποια παρελθοντολογικά κάλλη της, ποζάροντας ως (κω)Λάρα Κρόφτ; Το ίδιο σκεπτικό ισχύει και για τον ηθοποιό Αιμίλιο Χειλάκη, του οποίου οι «οσκαρικές» ερμηνείες στα σήριαλ του Παπακαλιάτη (ο ρόλος του ως ψυχοπαθή ήταν ομολογουμένως άψογος…) και της Παπαοικονόμου φαίνεται ότι αποτέλεσαν το «διαβατήριο» προκειμένου να αρθρώσει κι αυτός τα «επιχειρήματά» του. «Επιχειρήματα» π.χ. όπως αυτό, το οποίο χρησιμοποίησε προκειμένου να δικαιολογήσει την απέχθειά του για τις παρελάσεις, υποστηρίζοντας ότι με την γυναίκα του δεν τιμούν κάθε χρόνο την επέτειο του γάμου τους…
Το πιο σοβαρό, όμως, γεγονός της βραδιάς ήταν όταν ενεφανίσθη σε τηλεοπτικό «παράθυρο» ένας χαριτωμένος ηλικιωμένος κύριος (δυστυχώς η αμβλυμμένη οπτική εικόνα δεν μας διευκρίνισε, αν υπήρχε δίπλα του κάποιο ποτήρι με χαμομήλι), ο οποίος δήλωνε συγγραφέας και με νηφάλια πολιτική άποψη χαρακτήρισε  εμμέσως, πλην σαφώς, του Χρυσαυγίτες ως ψυχοπαθείς. 
Κι αυτό, την ώρα που ο γηραλέος αυτός τύπος ανοιγόκλεινε νευρικά τα μάτια του… Αλλά δεν σταμάτησε εκεί ο γερασμένος, αυτός, αντιφασίστας καθώς σε ανύποπτο χρονικό διάστημα είπε ότι κάποιες φορές οι γυναίκες θέλουν τον βιασμό!  
Στην εξωφρενική, αυτή, δήλωση, στα άθλια αυτά λόγια, τα οποία προσβάλουν κάθε γυναίκα, η μπεμπεκίζουσα Στάη αρκέστηκε απλώς στο να πει ότι δεν θεωρεί πως συμβαίνει κάτι τέτοιο, με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη της! Στην παρατήρηση κάποιου τρίτου ότι ο  «σταφιδιασμένος» αυτός κύριος προφανώς θα αστειευόταν, η Στάη έσπευσε να συμφωνήσει μαζί του, ότι όντως έκανε πλάκα, χωρίς όμως ο «παππούλης» να πει ο ίδιος ότι πραγματικά αστειευόταν… Εννοείται, φυσικά, ότι σε τέτοιου είδους εκπομπές δεν ασχολούνται με περιττές λεπτομέρειες, όπως ο βιασμός των γυναικών.
Το ζητούμενο είναι να εξαπολυθούν μύδροι εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μήπως και μπορέσουν να σταματήσουν την όλο και αυξανόμενη ροή των Ελλήνων προς το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. 
Αυτή είναι η κρατική τηλεόραση και να την «χαίρονται» οι δήθεν υπεύθυνοι, οι οποίοι την χειρίζονται. Μπορείς να συκοφαντείς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Αν ναι, τότε όλες οι εκπομπές είναι διαθέσιμες προκειμένου να χύσεις το δηλητήριό σου, ακόμη κι αν παραποιείς την αλήθεια, ακόμη κι αν προσβάλεις με την άθλια συμπεριφορά σου εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες κι ολόκληρο το γυναικείο φύλο. 
Και το κακό είναι ότι τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με συναινετική διάθεση, θεωρώντας απλώς ότι προκαλούν τον γέλωτα. Τ
ο μόνο που προκαλούν είναι αηδία και αποτροπιασμό. Να ξανακαλέσετε, λοιπόν, κυρία Στάη όλους αυτούς τους «αστέρες», όπως φυσικά να ξαναβγάλετε «σόλο» τον Μένη Κουμανταρέα (ο ηλικιωμένος υβριστής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και του γυναικείου φύλου), προκειμένου να μας εξηγήσει, εμπεριστατωμένα και με άνεση χρόνου πλέον, για ποιον λόγο κάποιες γυναίκες θέλουν τον βιασμό…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ