Τρομοκρατημένο το πολιτικό κατεστημένο από την συνεχή άνοδο της "Χρυσής Αυγής" - Με εντολή Σαμαρά οι "μαγκιές" του Δένδια


Είχαμε γράψει (ΕΔΩ) ότι η τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, αλλά και η συνεχής άνοδός της στην κοινωνία, έχει θορυβήσει τους πολιτικούς αρχηγούς  της συγκυβέρνησης (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ), οι οποίοι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, συζήτησαν το συγκεκριμένο μείζον γι' αυτούς ζήτημα στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.
Με "ταχύτητα φωτός" και με τις ευλογίες του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά, ο υπουργός ΠΡΟ - ΠΟ Ν. Δένδιας, εξέδωσε αποφάσεις για λήψη μέτρων κατά της "Χρυσής Αυγής".
Διαβάζουμε σήμερα στην εφημερίδα "Έθνος" και με τον βαρύγδουπο τίτλο...

"Εκτακτα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. κατά της Χρυσής Αυγής" 
Αποφασισμένο να θέσει υπό τη στενότερη δυνατή παρακολούθηση τη δράση των οργανωμένων ομάδων και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής εμφανίζεται το υπουργείο Δημόσιας Τάξης....... Ο υπ. Δημόσιας Τάξης βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Α. Σαμαρά, ο οποίος στηρίζει απόλυτα αυτή την πολιτική και έχει τονίσει κατ' επανάληψη ότι «όλοι θα πρέπει να σέβονται τους νόμους και κανείς δεν είναι υπεράνω αυτών».