Ισραηλινός έμπορος οργάνων τιμωρήθηκε με φυλάκιση στις ΗΠΑ

Ο Levy Izhak Rosenbaum(αριστερά) καταφθάνει με τους δικηγόρους του, Richard Finkel και Ronald Kleinberg(σ.σ: Και οι δύο Εβραίοι..) για την καταδίκη του στο Τρέντον του New Jersey την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012...
Ένας Ισραηλινός που εδρεύει στην Νέα Υόρκη τιμωρήθηκε με φυλάκιση με την κατηγορία ότι αγόραζε νεφρά από ευάλωτους ανθρώπους στις Κατεχόμενες από το Ισραήλ εδάφη της Παλαιστίνης και τα πωλούσε σε ασθενείς στις ΗΠΑ, κερδίζοντας εκατομμύρια δολάρια από το εμπόριο αυτό.


Ο Ισραηλινός άνδρας, ονόματι Levy Izhak Rosenbaum, που διαμένει στο Brooklyn,τιμωρήθηκε με 30 μήνες φυλάκιση από την Επαρχιακή Δικαστή Anne Thompson στο Νιου Τζέρσεϋ, για εμπόριο οργάνων.


«Είναι σαν να εμπορεύεσε την ανθρώπινη μισέρια», είπε η Thompson, προσθέτοντας ότι ο Rosenbaum χρησιμοποίησε ένα πολύπλοκο δίκτυο συναλλαγών για να χρηματοδοτήσει τις δουλειές του.


Η δικαιοσύνη κατεδίκασε επίσης τον Rosenbaum σε τρία χρόνια υπο παρακολούθηση και πρόστιμο 5000 δολαρίων. Τον διέταξε επίσης να επιστρέψει τα 420000 δολάρια που κέρδισε από το εμπόριο νεφρών στην μαύρη αγορά.


Ο 61χρονος Ρόζενμπάουμ βρέθηκε ένοχος σε 3 υποθέσεις εμπορίου νεφρών. Είχε συλληφθεί τον Ιούλιο του 2009 ενώ προσπαθούσε να πουλήσει νεφρό σε έναν κρυφό πράκτορα του FBI, που προσποιήθηκε ότι είχε έναν άρρωστο θείο.


Ένα μήνα πριν συλληφθεί ο Ρόζενμπαουμ, μια αναφορά είχε δημοσιευθεί στην Σουηδική εφημερίδα Aftonbladet και κατηγορούσε τους Ισραηλινούς στρατιώτες ότι απαγάγουν Παλαιστίνιους στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη και στην Λωρίδα της Γάζας για να τους πάρουν τα όργανα.


Όπως καταλαβαίνετε όχι μόνο οι Εβραίοι έκλεψαν την γή των Παλαιστινίων και τους οδηγούν σε γενοκτονία, αλλά την ίδια ώρα τους κλέβουν και τα όργανα για να πλουτήσουν. 


Και όλα αυτά δεν αναφέρονται σε καμιά μεγάλη εφημερίδα ή κανάλι, απλούστατα γιατί ΟΛΑ ελέγχονται από τους συμπατριώτες του Rosenbaum.


Να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η μοναδική υπόθεση που εμπλέκει τους Εβραίους σε εμπόριο οργάνων, αλλά έχουν γίνει εκατοντάδες καταγγελίες για εμπόριο οργάνων Παλαιστινίων.



Πηγή