Συνεχής η άνοδος της Χρυσής Αυγής


 
Ασταμάτητη εμφανίζεται η ανοδική πορεία της Χρυσής Αυγής στην πρώτη μετεκλογική δημοσκόπηση, «Βαρόμετρο», της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την «Καθημερινή». Στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση φαίνεται πως ξεκινάει η αναμενόμενη αποδόμηση της αριστεράς, μιας φούσκας που είχε...

 συστηματικά καλλιεργηθεί από τα εγχώρια ΜΜΕ, ενώ η Χρυσή Αυγή φαίνεται να αντέχει την συστηματική πολεμική που δέχεται από όλες τις πλευρές.
Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση δεν μετράει πρόθεση ψήφου, αλλά δημοτικότητα πολιτικών κομμάτων και προσώπων, αφού προφανώς μετεκλογικά αυτή είναι πιο σημαντική παράμετρος. Στην συγκεκριμένη καρτέλα, λοιπόν, η Χρυσή Αυγή εμφανίζει μια άνοδο 8% και εκτινάσσεται από το 12% στο 20%. Το γεγονός αυτό είναι ενδεικτικό της ευρύτερης αποδοχής που τυγχάνει το κοινωνικό και κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής στην κοινωνία. Είναι δε σίγουρο ότι όσο περνά ο καιρός ο Ελληνικός Λαός θα αντιλαμβάνεται όλο και περισσότερο την ψευδολογία του συστήματος και θα αγκαλιάζει την Χρυσή Αυγή.

  

Στην αντίστοιχη καρτέλα με την δημοτικότητα ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ανεβαίνει κατά 5% και συγκεκριμένα από το 14% στο 19%. Η παραπάνω άνοδος είναι απόδειξη της απήχησης που είχαν οι πρώτες ομιλίες του Αρχηγού στην βουλή, όπου αναγνωρίστηκε ως μοναδική φωνή αλήθειας μέσα στον βούρκο των πολιτικών κομμάτων.