Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους εκλογικούς αντιπροσώπους που διασφάλισαν το νικηφόρο εκλογικό αποτέλεσμα

Τιμώντας τη συμμετοχή
Τιμώντας τη συμμετοχή
Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου των Αθηνών το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τίμησε τους τους Αγωνιστές της κάλπης, τους εκατοντάδες εκλογικούς αντιπροσώπους, οι οποίοι ανιδιοτελώς έδωσαν τον καλό αγώνα κόντρα στο σαθρό πολιτικό κατεστημένο για να μην ακυρωθούν τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ>>>>


 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια εισαγωγή από τον συναγωνιστή Ιωάννη Λύρη, ο οποίος εξήρε τον ρόλο των εκλογικών αντιπροσώπων στην εκλογική διαδικασία.

Τον λόγο στην συνέχεια πήρε από το Μέτωπο Νεολαίας ο συναγωνιστής Σωτήρης Δεβελέκος που μίλησε για τον σημαντικό ρόλο της νεολαίας στο Κίνημα.

Στην συνέχεια προβλήθηκαν αποσπάσματα από τις ομιλίες των συναγωνιστών βουλευτών της Χρυσής Αυγής και του Γενικού Γραμματέα. Ο βουλευτής Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε στην ομιλία του την κοινωνική προσφορά της Χρυσής Αυγής και πως στην ουσία το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι ο μοναδικός θεσμός που λειτουργεί υπέρ του Έλληνα.


Τέλος, τον λόγο πήρε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος ξεκίνησε τον λόγο του αναφερόμενος στην τραγωδία και την εθνική προδοσία της Κύπρου και ζήτησε από όλους να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τους νεκρούς ήρωες της Κύπρου, όπερ και εγένετο.

Στην συνέχεια στάθηκε στην ψυχή των εκλογικών αντιπροσώπων αλλά κι όλων των αγωνιστών της Χρυσής Αυγής που έδωσαν στους δρόμους και τις πλατείες με τα λιτά φυλλάδια και τα πενιχρά μέσα ανιδιοτελώς την Εθνικιστική μάχη κόντρα στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και βγήκαν νικητές. Αμοιβή τους δεν ήταν κανένα ρουσφέτι και κανένα οικονομικό αντάλλαγμα, αλλά ένας κλάδος ελαίας και η ικανοποίηση πως έπραξαν το καθήκον τους στον Λαό και την Πατρίδα. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή αναμνηστικών ενθυμίων σε όλους τους συμμετέχοντες στην εκλογική μάχη και με τον ύμνο της Χρυσής Αυγής και τον Εθνικό ύμνο.

 
Εμπρός για νέες μεγαλύτερες νίκες!