Ψηφίστε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΦΟΒΗΣΤΕ ΤΟΥΣ

Περί την 3ην Μαΐου 2012 έγραψα εν περιλήψει, ότι ακολουθώντας την προτροπήν του Χαριλάου Τρικούπη προς τους Έλληνες να ψηφίζουν με το μυαλό τους και όχι τα συναισθήματά των ή τα συνθήματα των κομμάτων, ότι το λογικώς ορθόν ήτο, τότε, να ψηφισθεί η Χρυσή Αυγή.  Εστήριξα τούτο στο γεγονός ότι μία ισχυρά Χρυσή Αυγή θα προκαλούσε τον δέοντα θόρυβον εις την Ευρώπην και τον κόσμον και θα τοποθετούσε τις βάσεις επανεξετάσεως της προς την χώραν μας συμπεριφοράς (υπέρ της πατρίδος μας) τόσον της Τρόικα όσον και των δανειστών. Ο θόρυβος εδημιουργήθη. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο διεθνής τύπος και τα διεθνή μέσα ενημερώσεως, αι κυβερνήσεις των ΗΠΑ, των Ευρωπαϊκών  και των άλλων με διεθνές ενδιαφέρον χωρών, ηνάλωσαν χρόνον πολύν δια την ισχύν της εν Ελλάδι Χρυσής Αυγής και εξέφρασαν το φόβον (πραγματικότης είναι) επεκτάσεως του πατριδολατρικού Εθνισμού και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.
Ο σκοπός επετεύχθη. Εν αρχή εξενευρίσθησαν. Καλόν να εκνευρίζεις τον αντίπαλόν σου. Στην συνέχεια άρχιζαν, δια τους δυναμένους να διαβάζουν δίπλα και πίσω από τα λεγόμενα των επισήμων διεθνών φορέων, να παραδέχονται ότι πιθανώς θα πρέπει να επανεξετάσουν την στάσιν των.
Ο αγών πρέπει να συνεχισθεί. Εάν η Χρυσή Αυγή πάρει ποσοστό μικρότερο του 6.97% της 6ης Μαίου, τότε πιθανώς η Τρόικα και οι δανεισταί να εξακολουθήσουν την ιδίαν συμπεριφοράν. Εάν η Χρυσή Αυγή ενισχυθεί, εστέ βέβαιοι ότι οι όροι των δανειακών συμβάσεων μετά των νόμων που τις εφαρμόζουν (μνημόνιον καλείται το σύνολον τούτο) θα αναθεωρηθούν επ΄ ωφελεία των Ελλήνων.
Δεν ενδιαφέρει εάν τους καρπούς της προς την Χρυσήν Αυγήν ψήφου σας τους δράξει ο αυριανός πρωθυπουργός και παρουσιασθεί αυτός ενώπιόν σας ως νικητής έναντι της Τρόικα. Ούτε ενδιαφέρει εάν οι φίλοι του κ. Τσίπρα, οι Αμερικανοί, τον προβάλλουν ως το φόβητρον της Ευρώπης.  Φόβητρον προς την Τρόικα και τους δανειστάς εν Ελλάδι, το νυν έχει, είναι μόνον η Χρυσή Αυγή, δηλαδή εσείς οι ψηφοφόροι της.
Φοβήστε τους.
Αλέξανδρος Αν. Τσούμπας
paratiritis-news.com