Η έφεση των αναρχοκομμουνιστών στις ξένες γλώσσες (και στο ψέμα)

Βουίζουν από χθες τα καθεστωτικά ΜΜΕ για κάποια μηνύματα που εστάλησαν στο  κινητό του προφυλακισμένου βουλευτή Ι. Λαγού, και γράφτηκαν μία ή δύο ημέρες μετά το «χτύπημα» στον «ελεύθερο κοινωνικό χώρο» (όπως αποκαλούν οι καθεστωτικοί τη γιάφκα των αναρχοκομμουνιστών) “Συνεργείο” στην Ηλιούπολη. Μας έκανε εντύπωση η αναφορά σε… μάθημα ξένων γλωσσών ...

(αγγλικών) που γινόταν εκείνη την ώρα στον «ελεύθερο κοινωνικό χώρο». Ιδού: «Εκεί, στις 10 Ιουλίου του 2013, περισσότεροι από 50 Χρυσαυγίτες χτύπησαν την ώρα που μία 60χρονη καθηγήτρια έκανε μάθημα Αγγλικών σε ανήλικους μετανάστες».
Και τι θυμηθήκαμε; Ότι και σε κάποια άλλη «επίθεση» που δέχτηκε «ελεύθερος κοινωνικός χώρος», το «χτύπημα» έγινε κατά μια διαβολική σύμπτωση την ώρα που γινόταν… μάθημα ξένων γλωσσών (ισπανικών):
«Στις 30 Ιουνίου το αναρχικό στέκι Αντίπνοια, στα Κάτω Πετράλωνα, δέχθηκε οργανωμένη επίθεση από 15-20 παρακρατικούς της χρυσής αυγής. Εκείνη την ώρα βρίσκονταν μέσα στο χώρο 4 άτομα που έκαναν μαθήματα Ισπανικών».
Τελικά, όπως φαίνεται, οι αναρχοκομμουνιστές έχουν… έφεση στις ξένες γλώσσες. Ή μήπως και στο ψέμα, για δήθεν επιθέσεις που δέχονται (πάντα σε ώρα διδασκαλίας κάποιας ξένης γλώσσας);