Ο ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΣ «ΜΑΚΑΡΟΣ», ΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ… ΡΟΠΑΛΑΚΙΑ


Άστραψε και βρόντηξε στη βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της νουδούλας Μάκης Βορίδης (ή «Μάκαρος», όπως τον αποκαλούσαν κάποτε κάποιοι αφελείς που δε γνώριζαν το μυστικό…), κατά του ΣΥΡΙΖΑ, για το στέλεχός του που επιμελήθηκε και προλόγισε το νέο βιβλίο του αρχιτρομοκράτη Κουφοντίνα. Κι όταν «τα παίρνει» ο… «Μάκαρος», τα λέει… τσεκουράτα:

«Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να δώσετε εξηγήσεις γιατί στέλεχός σας προλογίζει το βιβλίο του Κουφοντίνα. Ποιο είναι το ενδιαφέρον του; Φιλολογικό ενδιαφέρον είχε ο κ. Γιαννόπουλος; Ή μήπως έχει κοινές ταυτίσεις και κοινές αγωνίες; Έχει προλογίσει κι άλλα βιβλία ο κ. Γιαννόπουλος; Ή πηγαίνει μόνο στον συγκεκριμένο τρομοκράτη… Τελικά την αγαπάτε την αστυνομία ή είναι μπάτσοι, γουρούνια δολοφόνοι; Γιατί και τα δύο δεν γίνεται. Σας ακούω να λέτε ότι οι αστυνομικοί δεν πρέπει να οπλοφορούν στις διαδηλώσεις. Μας λέτε δηλαδή ότι η Μαρφίν είναι καλώς καμωμένη; Διαδήλωση ήταν και εκεί. Έπρεπε η αστυνομία να είναι με γαρίφαλα. Έπρεπε να μην υπάρχουν τα ΜΑΤ. Αυτό λέτε; Εμείς πλέον δεν επιτρέπουμε να καίγονται οι περιουσίες των πολιτών και γι’ αυτό εσείς κλαίτε».
Στο… τσεκουράτο «κατηγορώ» του «Μάκαρου», απάντησε ο συριζαίος Λαφαζάνης, αλλά η απάντησή του δεν ικανοποίησε τον… τσεκουράτο, ο οποίος επανήλθε δριμύτερος:
«Υπέθετα ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ θα διευκρίνιζε τη θέση  του κόμματός για τον κ. Γιαννόπουλο. Το να παράγεται πολιτική νομιμοποίηση από ένα στέλεχός σας για έναν κατάδικο για τρομοκρατία είναι κατήφορος. Είναι συνειδητή επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ η στήριξη της τρομοκρατίας. Και έρχεστε εδώ και παριστάνετε ότι δεν έχετε σχέση με αυτά τα πράγματα».
 Πω, πω, τι… ξέσπασμα ήταν αυτό! Και το έκανε ο ίδιος άνθρωπος που μόλις προ μίας εβδομάδος, στην εκπομπή του Χατζηνικολέτου για την Χρυσή Αυγή, έπλεκε το εγκώμιο του ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν έχω δει βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να χτυπούν άλλους βουλευτές στην τηλεόραση. Δεν έχω δει να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ οργανωμένο στρατό, με ομοιόμορφη αμφίεση να κάνει παρελάσεις και να κρατάει ροπαλάκια…».
Και επί της ουσίας τσεκουράτε «Μάκαρε»: Είναι «εγκληματική οργάνωση» και πρέπει άμεσα –με «εντολή Σαμαρά»!!!- να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή (για τα σκαμπίλια στην Κανέλλα, τις ομοιόμορφες εμφανίσεις και τα… ροπαλάκια), αλλά δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του οποίου «συνειδητή επιλογή είναι η στήριξη της τρομοκρατίας», η οποία τρομοκρατία ευθύνεται για δεκάδες δολοφονίες;