Οι αριστεροί που κατάπιαν τους διωγμούς του Στάλιν τώρα κόπτονται για τους Έλληνες της Ουκρανίας


Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος
Διαβάζω έκπληκτος ότι τα δύο κομμουνιστικά κόμματα της Ελλάδος, το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, κόπτονται για τους ομογενείς μας της Ουκρανίας, καταγγέλλοντας ότι δέχονται απειλές διώξεων, περιορισμούς στην χρήση της ελληνικής γλώσσης κ.τ.λ. Ιδού οι σχετικές τους ανακοινώσεις:
ΚΚΕ: «Οι απειλές εναντίον των ομογενών προέρχονται  από ναζιστικές οργανώσεις και κόμματα της Ουκρανίας που δρουν με την κάλυψη της νέας ουκρανικής κυβέρνησης, των ΗΠΑ και της ΕΕ. Δεν είναι τυχαίο ότι μία απ’ τις πρώτες πράξεις της νέας ουκρανικής κυβέρνησης ήταν ο περιορισμός στα ...
 
δικαιώματα στη γλώσσα και στη λειτουργία των σχολείων, τα οποία υπήρχαν εδώ και δεκαετίες».
ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Ελληνισμός της Διασποράς στην Ουκρανία περνά δύσκολες ώρες όπως καταγγέλλει και η Αλεξάνδρα Προτσένκο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών κοινοτήτων της Ουκρανίας. Χτυπιούνται προσωπικές ελευθερίες,  πολιτικές πεποιθήσεις, στο στόχαστρο βρίσκεται το Κομμουνιστικό κόμμα και άλλες δυνάμεις της αριστεράς, όλα τα δημοκρατικά δικαιώματα και προπαντός οι εθνικές διαφορετικότητες ποινικοποιούνται. Το μαύρο πέπλο του ναζισμού απλώνεται.  Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί την  Ελληνική κυβέρνηση δια μέσου των ελληνικών αρχών στην χώρα αυτή να μεριμνήσει άμεσα ώστε να δοθεί κάθε είδους βοήθεια  στους συμπατριώτες μας . Τα λόγια τα παχιά και τα μεγάλα του υπουργού εξωτερικών κ. Βενιζέλου δεν αρκούν για τους Έλληνες ομογενείς. Η έμπρακτη αλληλεγγύη στον Ελληνισμό της Διασποράς σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές χρειάζεται».
Τώρα τους έπιασε ο πόνος, ενώ τα δύο σταλινοτραφή κόμματα έχουν καταπιεί αμάσητους τους φοβερούς διωγμούς των Ελλήνων της ΕΣΣΔ, από τον Στάλιν, το δε ΚΚΕ τους έχει δικαιολογήσει κιόλας! Επειδή το θράσος έχει και τα όριά του, σας θυμίζω σχετικό με τους διωγμούς αυτούς άρθρο μου, που δημοσιεύθηκε σ’ αυτήν εδώ την ιστοσελίδα, τον περασμένο Δεκέμβριο:
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 1937: ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΕΣΣΔ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ» ΣΤΑΛΙΝ
Τέτοιες ημέρες, του 1937, άρχιζε στην ΕΣΣΔ η «ελληνική επιχείρηση», ο διωγμός των Ελλήνων από τον «πατερούλη» Στάλιν…
Υπάρχουν και Έλληνες μεταξύ των θυμάτων του Στάλιν; Βεβαίως και υπάρχουν! Αν, όμως, ρωτήστε έξω τον κόσμο, είναι ζήτημα αν το 1% έχει ακούσει κάτι λίγα περί αυτού του ζητήματος. Η πλήρης άγνοια των συμπατριωτών μας για τους Έλληνες θύματα του Στάλιν, σίγουρα δεν οφείλεται στην αδιαφορία τους. Απλώς, η κόκκινη χούντα που κυβερνά από τη μεταπολίτευση ως σήμερα την πατρίδα μας, έχει επιβάλλει –με την ανοχή της ψευτοδεξιάς- πλήρη συνομωσία σιωπής γι’ αυτό το θέμα, για να μη θιγούν τα… όσια και ιερά του «υπαρκτού σοσιαλισμού» και η υστεροφημία του αιμοσταγούς «πατερούλη» Στάλιν!
Γενοκτονία δια της πείνας


Διαβάστε περισσότερα στο Εθνικισμός.net