Συνέντευξη του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Περικλή Μουλιανάκη


O Συναγωνιστής Περικλής Μουλιανάκης παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο πατριωτικό ιστολόγιο Elnewsgr για την υποψηφιότητά του, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιφέρεια Πειραιά τις προτάσεις και τις θέσεις τις Ελληνικής Αυγής.
-Έχουν περάσει 5 μήνες από την έναρξη των διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής, το σχόλιο σας
Είναι προφανές ότι πρόκειται για μία ξεκάθαρη πολιτική δίωξη βασιζόμενη σε ανύπαρκτα ...
 
στοιχεία και καταθέσεις ψευδομαρτύρων. Το ανθελληνικό σύστημα εξουσίας βλέποντας την ραγδαία άνοδο του κινήματος μας αποφάσισε να ξεκινήσει αυτό τον φαύλο κύκλο μεταχειριζόμενο κάθε βρώμικο μέσο καταπατώντας στην περίπτωση των διωκόμενων συναγωνιστών μας κάθε έννοιας ατομικής ελευθερίας και πολιτικών δικαιωμάτων. Τους υποσχεθήκαμε ότι οι κλέφτες κι οι επίορκοι θα μπουν φυλακή και έσπευσαν να μας προλάβουν διότι είναι δεδομένο ότι πολλοί από τους πρωταγωνιστές του δημόσιου βίου θα κληθούν με την Χρυσή Αυγή στην εξουσία να αντιμετωπίσουν την δικαιοσύνη.
-Είστε υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, τι σκοπεύετε να κάνετε εφόσον εκλεγείτε;
Η περιφέρεια Πειραιά είναι πολύ μεγάλη τόσο γεωγραφικά όσο και πληθυσμιακά και ως εκ τούτου είναι δύσκολο στο πλαίσιο μίας μικρής συνέντευξης να αναλυθούν διεξοδικά τα προβλήματα και οι πολιτικές λύσεις που προτείνουμε αντίστοιχα. Μπορώ όμως γενικά να σας πω ότι πρωτίστως θα στοχεύσουμε προτού αναλάβουμε να πραγματοποιήσουμε εξονυχιστικό λογιστικό έλεγχο στο σύνολο των οικονομικών δραστηριοτήτων της περιφέρειας. Κοινώς πρώτα θα αναλάβουν ορκωτοί λογιστές και μετά εμείς. Έπειτα θα ελεγχθούν όλες οι συμβάσεις έργων στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της περιφέρειας και όσες δεν τηρούν τις προβλεπόμενες νόμιμες προϋποθέσεις θα καταγγελθούν και εν συνεχεία θα καταργηθούν.
Ομοίως φαινόμενα διαφθοράς, παρατυπιών και ηθελημένης κωλυσιεργίας θα παταχθούν εν τη γενέσει τους. Έπειτα θα επιδιώξουμε να ανακουφίσουμε τους συμπολίτες μας ιδιαίτερα όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα σίτισης και στέγασης με επαναλαμβανόμενες δραστηριότητες κοινωφελούς χαρακτήρα και στοχευμένες πρωτοβουλίες. Οι αντίστοιχες δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα απέδειξαν ότι με χρηστή διαχείριση των οικονομικών πόρων κάτι τέτοιο είναι εφικτό και εν τέλει πρέπει κάποια στιγμή η τοπική αυτοδιοίκηση να αρχίσει να λειτουργεί ανταποδοτικά και όχι μόνο φοροεισπρακτικά.
Ομοίως ότι μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας να είστε βέβαιοι ότι θα το πράξουμε άμεσα και αποτελεσματικά. Εννοείται βέβαια πως νοσηρά φαινόμενα κατάληψης δημοσίων κτιρίων και χώρων από τους γνωστούς αναρχοαριστερούς κύκλους, παράνομες δραστηριότητες λαθρομεταναστών και συναφείς έκνομες ενέργειες θα εκλείψουν άμεσα, η τοπική αυτοδιοίκηση δεν γίνεται ούτε να ευνοεί ούτε και να κάνει τα στραβά μάτια σε τέτοιες περιπτώσεις.
-Εμφανίζονται κατά διαστήματα διάφορες δημοσκοπήσεις, τις θεωρείτε αξιόπιστες;
Κοιτάξτε η «Ελληνική Αυγή» δεν έχει την ανάγκη δημοσκοπήσεων που στο σύνολο τους είναι χαλκευμένες για να διαπιστώσει την δυναμική της. Αρκεί μία βόλτα στο δρόμο, σε εργασιακούς και χώρους αναψυχής για να διαπιστώσει κάποιος ιδίοις όμμασι την απήχηση που έχουν οι πολιτικές θέσεις και προτάσεις μας στο σύνολο του λαού μας. Οι συμπατριώτες μας αντιλήφθηκαν επιτέλους ότι το παλαιοκομματικό σύστημα εξουσίας που διαχειρίζεται τις τύχες του ενεργεί εναντίον των συμφερόντων του και είναι χρεωκοπημένο.Όλοι πλέον έχουν συνειδητοποιήσει ότι η μοναδική ελπίδα για την ανάκαμψη της πατρίδας μας και την επιβίωση της ως εθνικό κράτος εξαρτάται από το γνήσιο λαϊκό εθνικιστικό κίνημα. Θεωρώ λοιπόν με απόλυτη βεβαιότητα ότι τόσο στις δημοτικές όσο και στις ευρωεκλογές το κίνημα μας θα αναδειχθεί σε κυρίαρχη πολιτική δύναμη.
-Ταυτόχρονα είστε και υπεύθυνος των γραφείων της τοπικής της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, έχουν ακουστεί πολλά για τις δραστηριότητες σας εκεί.
Η τοπική μας οργάνωση στο Πέραμα όπως όλες οι τοπικές μας στην Ελλάδα έχει να επιδείξει πλήθος πολιτικών δραστηριοτήτων και δράσεων προς ανακούφιση των συμπολιτών μας με συνεχείς διανομές τροφίμων, ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης. Τα σοβαρά προβλήματα ξεκίνησαν όταν ανακοινώσαμε την στήριξη μας στο νεοσυσταθέν εθνικιστικό σωματείο της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος κάτι που για την αριστερά αποτέλεσε αιτία πολέμου αφού ως γνωστόν η περιοχή της ζώνης αποτελούσε για χρόνια την «Μέκκα» τους.
Με αφορμή ένα περιστατικό με το οποίο η Χρυσή Αυγή δεν είχε καμία σχέση οι γνωστοί επαγγελματίες αριστεροί με τις δεξιές τσέπες συκοφάντησαν το κίνημα μας και αθώους ανθρώπους με απώτερο σκοπό να περιορίσουν τον πολιτικό αγώνα και την αυξανόμενη επιρροή μας στην ευρύτερη περιοχή. Οι ίδιοι που τόσα χρόνια λυμαίνονται το Πέραμα με πλήθος έκνομων ενεργειών και με μεθόδους που παραπέμπουν σε σταλινικές πρακτικές καταδικάζοντας την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη σε μαρασμό παριστάνουν τώρα τους αθώους και τους υπερασπιστές της λαϊκής τάξης. Υπάρχουν πλήθος στοιχείων και καταγγελιών και συντομότατα όλοι αυτοί θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη.
-Υποψήφιος δήμαρχος της «Ελληνικής Αυγής» θα υπάρχει στο Πέραμα;
Όχι και αυτό το έχουμε ανακοινώσει επίσημα πάνω από μήνα τώρα. Εννοείται βέβαια πως ούτε και θα στηρίξουμε κάποιον άλλο υποψήφιο είτε ανεξάρτητο είτε άλλης παράταξης. Άλλωστε υπάρχει και επίσημη ανακοίνωση στο διαδίκτυο από το blog της τοπικής μας οργάνωσης.
-Ένα τελευταίο σχόλιο σας;
Έχει έρθει επιτέλους η ώρα των Ελλήνων εθνικιστών, ο λαός μας αφυπνίστηκε και έχει αποφασίσει να τοποθετήσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας όλους τους πολιτικάντηδες που τον εξαθλίωσαν και εκχώρησαν την εθνική μας κυριαρχία. Η Χρυσή Αυγή ότι και αν κάνουν, ότι βρώμικα μέσα και αν συνεχίσουν να μεταχειρίζονται θα συνεχίσει χωρίς να κάνει βήμα πίσω τον έντιμο πολιτικό της αγώνα μέχρι τέλους.
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΟΥΛΙΑΝΑΚΗΣ  - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ


ELNEWS - HELLENICPRIDE