Νεοδημοκράτες και Πασόκοι αξιωματούχοι ομολογούν στον Guardian: Η Χρυσή Αυγή είναι στο 17%!


Ραγδαίες εξελίξεις και αλυσιδωτές αντιδράσεις προκαλεί η μεγαλειώδης συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής το Σάββατο στο Σύνταγμα, όπου η εικόνα δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων έστειλε πολλαπλά μηνύματα στο σάπιο ανθελληνικό καθεστώς.
Το γνωστό Βρετανικό ενημερωτικό δίκτυο Guardian, το οποίο έχει πολλάκις αναφερθεί με ψέμματα και παραπληροφόρηση κατά της Χρυσής Αυγής, αναγκάστηκε να ομολογήσει μετά την συγκέντρωση του Σαββάτου, όπου 50.000 Εθνικιστές απαίτησαν την άμεση αποφυλάκιση των πολιτικών ...

κρατουμένων, πως αυτήν την στιγμή το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα.
Το πιο σημαντικό όμως ήταν η ομολογία στον Guardian από αξιωματούχους της καταρρέουσας μνημονιακής συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ πως από τις δικές τους μυστικές δημοσκοπήσεις γνωρίζουν καλά ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής αγγίζουν το 17%.
Παραθέτουμε το σχετικό ρεπορτάζ από τον Guardian. Κρατώντας δάδες κι ελληνικές σημαίες, μαυροντυμένοι οπαδοί της Χρυσής Αυγής - όπως σημειώνει-  η εφημερίδα έκαναν την πρώτη αυτή συγκέντρωση σχεδόν δύο μήνες μετά τα γεγονότα σχετικά με τις  αποκαλύψεις εγκληματικών δραστηριοτήτων και τις συλλήψεις μελών που ακολούθησαν."Η μέρα μας θα έρθει" φώναζαν οι διαδηλωτές επισημαίνει η εφημερίδα, η οποία κατόπιν προχωρά σε ένα σύντομο ιστορικό των γεγονότων αναφέροντας ότι δεκατρείς βουλευτές της Χρυσής Αυγής βρίσκονται είτε υπό κράτηση αντιμετωπίζοντας κατηγορίες είτε κινούνται διαδικασίες για την άρση της ασυλίας τους με τον αρχηγό της Νικόλαο Μιχαλολιάκο να αρνείται τις κατηγορίες και χαρακτηρίζοντας εαυτόν πολιτικό κρατούμενο.
Ο Guardian στέκεται στις τελευταίες δημοσκοπήσεις (7,9% στο ΒΗΜΑ) που εξακολουθούν να φέρνουν το λαϊκό σύνδεσμο στην τρίτη θέση, λέγοντας πως επανακάμπτει τόσο λόγω της οικονομικής κρίσης όσο και μετά τη διπλή δολοφονία του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη στο Νέο Ηράκλειο. Είναι αξιοσημείωτο πως μέχρι και o Ψαρράς παραδέχεται στον Guardian: "Το κόμμα (Χρυσή Αυγή) δεν έχασε ποτέ την στήριξή τους από αυτούς που επλήγησαν από τα ασφυκτικά οικονομικά μέτρα".
Και η βρετανική εφημερίδα κράτα το σημαντικότερο για το τέλος υποστηρίζοντας πως αξιωματούχοι της συγκυβέρνησης σε ιδιωτική συζήτηση παραδέχονται ότι οι μυστικές δημοσκοπήσεις που πραγματοποιήθηκαν για λογαριασμό των κυβερνώντων κομμάτων αποκαλύπτουν ακόμη υψηλότερα ποσοστά. "Μια δημοσκόπηση δίνει στη Χρυσή Αυγή 17 % ", δήλωσε μια πολύ αξιόπιστη και έμπιστη πηγή.