Συγκλονιστική η προσέλευση στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ


Συγκλονιστική ήταν η προσέλευση των Πατρινών στην ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσε η Τ.Ο. Πατρών στην πόλη. Εκατοντάδες Εθνικιστών παρευρέθησαν έξω από τα γραφεία της Τ.Ο. Πατρών για την προαναγγελθείσα εκδήλωση παρουσία Βουλευτών του Κινήματος μας. ...





Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Βουλευτής Κορινθίας της Χρυσής Αυγής, Ευστάθιος Μπούκουρας, ενώ τον ακολούθησε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κων/νος Μπαρμπαρούσης. Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Βουλευτής Αχαΐας, Μιχαήλ Αρβανίτης, και ο Υπεύθυνος της Τ.Ο. Πατρών, Χρήστος Ρήγας. Τελευταίος ομιλητής της βραδιάς ήταν ο Βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ο οποίος προέβη σε ανάλυση της καυτής πολιτικής επικαιρότητας.

Η συγκέντρωση αυτή, όπως και όλες οι συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής, δείχνουν την απήχηση που γνωρίζουν οι θέσεις του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών και δείχνουν προς όλες τις κατευθύνσεις την αλήθεια, ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, όσα νομοσχέδια και αν πάρουν, όσες παρακρατικές συμμορίες και αν επιστρατεύσουν. Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν λυγίζουν με τίποτα, αφού το Ύψιστο Καθήκον -η Σωτηρία της Πατρίδος-  οδηγεί τα βήματα τους.





Τ.Ο. Πατρών
Γερμανού 128
Δευτέρα: 19:00-21:00