Σαμαροβενιζέλοι ΤΕΛΟΣ: Τρόικα και Τζέφρυ γκρεμίζουν την Χούντα πριν την ώρα της!


Την μία «σφαλιάρα» μετά την άλλη τρώνε οι σαμαροβενιζέλοι από την τρόικα, η οποία πλέον δεν θέλει να τους βλέπει ούτε... σε τηλεδιάσκεψη. Όπως σημειώνουν τα δημοσιεύματα δεν υπάρχει ουδεμία πρόοδος στις «διαπραγματεύσεις» και οι τροϊκανοί έχουν ως μόνη συνδιαλλαγή με τον ...


Χαρδούβελη το να φωνάζουν διαταγές και να του κλείνουν το τηλέφωνο. Η κυβέρνηση προσπαθεί εκλιπαρώντας να κλείσει εκκρεμότητες μέχρι το Eurogroup της 8ης Δεκεμβρίου, αλλά η τρόικα έχει ήδη διαλέξει διάδοχο και αρνείται τον οποιοδήποτε διάλογο.
Το μόνο που έχει απομείνει στους σαμαροβενιζέλους είναι η επικοινωνιακή πολιτική, μέσα από τα τσοντοκάναλα και τις εταιρείες δημοσκοπήσεων. Κάνουν «τσάμπα μαγκιές», όπως με τις 100 δόσεις, για να έχουν να παίζουν τα κανάλια και μετά πηγαίνουν γονυπετείς στην τρόικα για να ζητήσουν συγνώμη και να ξεφτιλιστούν. Και, βέβαια, βγάζουν «βόλτα» τις μαϊμού δημοσκοπήσεις, μπας και κοροϊδέψουν κανένα αφελή και τους ψηφίσει.
Όμως από ότι φαίνεται δεν είναι ικανοί ούτε για να χειριστούν τον Γιωργάκη, τον Τζέφρυ Παπανδρέου, ο οποίος είναι έτοιμος να διαλύσει τον Βενιζέλο. Η εγκληματική οργάνωση ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται να αλλάξει μανδύα και να κατέβει ως «δημοκρατική παράταξη». Κάλεσε, λοιπόν, ο Βενιζέλος τον Τζέφρυ σε διάλογο, όπως έκανε και στην συνάντηση των πολιτικών ζόμπι με τον Σημίτη.
Αντί, όμως, για διάλογο πήρε πρόταση του Τζέφρυ για αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ! Συγκεκριμένα η πρόταση ήταν η εξής:
«α) Προκηρύσσεται Έκτακτο και Ανοιχτό Συνέδριο ΠΑΣΟΚ - Συνέδριο Εκτάκτων Αποφάσεων, όπως επιβάλλουν οι περιστάσεις.
β) Η προκήρυξη συνοδεύεται με προσκλητήριο προς όλους, είτε είναι στο ΠΑΣΟΚ σήμερα, είτε δεν είναι.»
Για όσους δεν το καταλάβανε είναι ότι ακριβώς είχε προτείνει ο Σαμαράς, πριν πάρει την αρχηγία του κόμματος με τις ψήφους των πασόκων. Ακόμα και ο Γιωργάκης θέτει ευθέως ζήτημα γκρεμίσματος του Βενιζέλου από την ηγεσία της εγκληματικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ.