Τo ΚΚΕ, η Χρυσή Αυγή και ο αρχιλήσταρχος Στάλιν


Δε φτάνει που οι ομοϊδεάτες τους, αναρχοκομμουνιστές τρομοκράτες, με το γνωστό θρασύδειλο μπολσεβίκικο τρόπο έβαλαν βόμβα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, αλλά βγαίνουν και προκαλούν κι από πάνω οι… μοσχαναθρεμμένοι δεινόσαυροι του Περισσού! Έτσι, όχι μόνο δεν εξέδωσαν μια τυπική έστω ανακοίνωση για να καταδικάσουν την τρομοκρατική ενέργεια των εγκληματιών συντρόφων τους (του ευρύτερου «χώρου»…), αλλά εξέδωσαν και θρασύτατη ...




ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζουν το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών «δύναμη στενά συνδεμένη με το κοινό έγκλημα» και «καταγγέλλουν» (οι καταγέλαστοι)… φάρσες (!!!) για βόμβες στα γραφεία τους, αλλά και στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (νάτη η ενότητα των αμερικανοκομμουνιστών)! Ιδού το έμεσμα των θλιβερών νοσταλγών του αρχιεγκληματία Στάλιν:
«Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός του χθεσινού εμπρησμού με γκαζάκια, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο κέντρο του Πειραιά, αλλά και η σημερινή εξέλιξη με τις τηλεφωνικές φάρσες για τοποθέτηση βόμβας στα γραφεία του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, επίσης στον Πειραιά, την ίδια ώρα που η ναζιστική Χρυσή Αυγή πραγματοποιούσε συγκέντρωση στο κέντρο της πόλης.
Το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον εμπρησμό και παρουσιάζεται σαν θύμα, δε μπορεί να κρύψει αυτό που αποκαλύπτεται κάθε στιγμή, πως είναι δύναμη στενά συνδεδεμένη με το κοινό έγκλημα, τις επιθέσεις σε βάρος μεταναστών και με κάθε είδους τραμπουκισμούς κατά των εργαζομένων.
Ο λαός του Πειραιά να απομονώσει τη φασιστική Χρυσή Αυγή, να οργανώσει την πάλη του για να ματαιώσει τα σχέδια τρομοκράτησης και καταστολής των αγώνων του”.
(ΥΓ) 1: Η βόμβα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής δεν ήταν φάρσα, σύντροφοι. Ήταν πραγματική! Αλήθεια, έχουν βάλει ποτέ βόμβα σε γραφεία σας τα συντρόφια της… επιθετικής αριστεράς; Ποτέ φυσικά. Γιατί, κόρακας κοράκου…
(ΥΓ) 2: Στενά συνδεδεμένοι με το κοινό έγκλημα ήταν πάντα οι μπολσεβίκοι! Μάλιστα, στη Ρωσία το κόμμα του Λένιν είχε συστήσει συμμορίες που έκαναν ληστείες, επικεφαλής των οποίων ήταν ως γνωστόν το ίνδαλμά των κουκουέδων, ο… πάνσοφος Στάλιν! 



ethnikismos.net