«Με χτύπησε το παρακράτος. Αυτοί δεν είναι αναρχικοί, είναι πληρωμένοι από το παρακράτος».


Φανερά σοκαρισμένος ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα, Μιχάλης Αρβανίτης περιγράφει στο protothema.gr λεπτό προς λεπτό την επίθεση που δέχτηκε από ομάδα τριάντα ατόμων την ώρα που έβγαινε από τον τηλεοπτικό σταθμό «Super B» όπου είχε δώσει συνέντευξη για τις θέσεις και τις απόψεις της Χρυσής Αυγής ενώ έγινε και μια ολιγόλεπτη αναφορά στο άγριο φονικό με θύμα τον 30χρονο Αθανάσιο Λαζανά.  
Ο βουλευτής μαζί με τον δημοσιογράφο...
και παρουσιαστή της εκπομπής βγήκαν από το στούντιο και κατευθύνθηκαν προς το ασανσέρ για να κατέβουν και να βγούνε από το κτίριο. Για κακή τους τύχη όμως έξω από τη μεγάλη γυάλινη πόρτα του καναλιού είχαν στήσει καρτέρι δεκάδες αντιεξουσιαστές. Μόλις αντίκρισαν τον κ. Αρβανίτη όλοι μαζί φώναξαν «αυτός είναι» και η επίθεση ξεκίνησε.

«Αφού με προπηλάκισαν άρχισαν να με χτυπούν, μου έσκισαν το πουκάμισο, μου έδιναν μπουνιές στο πρόσωπο και με έφτυναν. Ο δημοσιογράφος κ. Βουλδής του έλεγε να σταματήσουν γιατί ήμουν μόνος και απροστάτευτος αλλά αυτοί συνέχιζαν. Με έβριζαν χυδαία και με χτυπούσαν στο μηρό. Ευτυχώς κατάφεραν να με φυγαδεύσουν μέσα σε ένα στούντιο και αυτοί αποχώρησαν», λέει στο protothema.gr.


Αμέσως έφτασε η αστυνομία και πήρε καταθέσεις. Ο κ. Αρβανίτης δεν είναι σε θέση να απαντήσει αν η επίθεση αυτή σχετίζεται με τη δολοφονία του 30χρονου. Ωστόσο όπως αναφέρει στο protothema.gr, «δεν γνωρίζω αν είναι τυχαίο ωστόσο λίγο μετά το έγκλημα, στην ιστοσελίδα αυτών των δήθεν αναρχικών ανέβηκε μια ανάρτηση που έγραφε, ¨ελευθερία στον Αφγανό¨» και προσθέτει, «σφάξανε σαν γουρούνι ένα παλικάρι. Μας έχουν καταστρέψει. Άνοιξαν τα σύνορα διάπλατα και μπήκε μέσα κάθε καρυδιάς καρύδι. Οι δύο συνθήκες που υπέγραψαν, Σέγκεν και Δουβλίνο ΙΙ είναι καταστροφικές. Η Ελλάδα έγινε ένας σκουπιδότοπος».



http://www.protothema.gr/