Η κυβέρνηση της Σρι Λάνκα αναζητά δήμιο για τις δημόσιες εκτελέσεις - Ο φον αντωνάκης και ο μέγας πασοκάρχης Ευάγγελος είναι οι καταλληλότεροι!


Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο η παρακάτω είδηση:


«Η κυβέρνηση της Σρι Λάνκα αναζητά για ακόμη μια φορά έναν δήμιο, αφού ο τελευταίος που προσλήφθηκε πριν από λίγες ημέρες… «ανακατεύτηκε» βλέποντας για πρώτη φορά το ικρίωμα και υπέβαλε την παραίτησή του.

Η Υπηρεσία Φυλακών της νησιωτικής χώρας διόρισε τον νέο δήμιο μόλις την περασμένη εβδομάδα, επιλέγοντας μεταξύ 176 υποψηφίων. Το εντυπωσιακό είναι πως ο παραιτηθείς δήμιος δεν θα διενεργούσε καμία εκτέλεση -η θανατική ποινή στο νησί έχει «παγώσει» από το 1976- αλλά τα καθήκοντά του θα ήταν απλώς διοικητικής φύσης. Ακόμη κι έτσι όμως έγινε «λαγός» πριν καλά καλά αναλάβει.

«Τον εκπαιδεύσαμε για μία ολόκληρη εβδομάδα αλλά παραιτήθηκε μόλις είδε την αγχόνη, λέγοντας ότι τελικώς δεν θέλει αυτή τη θέση. Μου είπε ότι ταράχτηκε όταν αντίκρισε το ικρίωμα, οπότε την επόμενη φορά θα δείξουμε πρώτα την αγχόνη στους υποψηφίους, προτού να τους εκπαιδεύσουμε», είπε στο πρακτορείο Ρόιτερς ο γενικός επιθεωρητής των φυλακών Τσαντραράτνα Παλεγκάμα.

Πέρσι είχαν διοριστεί δύο άλλοι δήμιοι, αλλά κανείς τους δεν εμφανίστηκε για να πιάσει δουλειά. Δικαίωμα για την ανάληψη της θέσης έχουν μόνο άντρες υποψήφιοι».

Έχουμε μια… φαεινή ιδέα. Τη νύχτα της 25ης Μαΐου, ο φον Αντωνάκης και ο μέγας πασοκάρχης Ευάγγελος, θα εκδιωχθούν από την αρχηγία των κομμάτων (πτωμάτων…) τους και θα μείνουν… άνεργοι. Να, λοιπόν, μια καλή ευκαιρία για την επαγγελματική τους αποκατάσταση: να πάνε για δήμιοι στην Σρι Λάνκα! Θα τους προσλάβουν αμέσως και ασυζητητί, καθότι έχουν… άριστο βιογραφικό. Έχουν στείλει στον άλλο κόσμο χιλιάδες Έλληνες με την πολιτική τους. Άλλους τους έχουν οδηγήσει στην αυτοκτονία, κι άλλους στο θάνατο από ασθένειες οι οποίες προσβάλλουν με μεγάλη συχνότητα όσους έχουν έρθει στα όρια της απελπισίας (ανακοπή καρδιάς, εγκεφαλικά κ.α.). Είναι οι… καταλληλότεροι και να το σκεφτούν σοβαρά!


ethnikismos.net