Όνειρα για πτώση της Χρυσής Αυγής κάνουν οι παπαγάλοι της πιάτσας Συγγρού


Όσο πλησιάζουν οι εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, τόσο θα εντείνονται οι πιέσεις της καταρρέουσας ψοφοδεξιάς προς τα δημοσιογραφικά της φερέφωνα για εντατικοποίηση της προπαγάνδας, προκειμένου να περισωθεί ότι είναι δυνατόν από το ναυάγιο της Νέας Δημοκρατίας του Σαμαρά.
Όπου προπαγάνδα, σημειώσατε την λάσπη, τις συκοφαντίες και τα ψεύδη ενάντια στο Λαϊκό ...

Εθνικιστικό Κίνημα. Άλλωστε για την πατριδοκάπηλη παράταξη, η οποία συγκυβερνά με το κλεφτοΠΑΣΟΚ, ο υπ' αριθμόν ένα αντίπαλος είναι η Χρυσή Αυγή, όπου και εισρέει το συντριπτικό ποσοστό των πρώην ψηφοφόρων της ΝΔ.
Σε αυτά τα πλαίσια, μετά τις παραδοσιακές ρυπαροφυλλάδες της Συγγρού, η εφημερίδα «Δημοκρατία» πήρε την σκυτάλη στον οχετό ψευδών εις βάρος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Σε μία ανυπόγραφη στήλη υπό τον βαρύγδουπο τίτλο «λεπτομέρειες, το βαθύ παρασκήνιο της πολιτικής», οι γενίτσαροι της Νέας Δικτατορίας επιχειρούν να συνδράμουν τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής και τις λοιπές κιτρινοφυλλάδες του ψεύδους, παρουσιάζοντας τάχα «έγκυρες πηγές» οι οποίες βεβαιώνουν για την δημοσκοπική πτώση της Χρυσής Αυγής.
Ο αρθρογράφος γνωστοποιεί την συζήτηση που είχε με στέλεχος μεγάλης εταιρείας δημοσκοπήσεων (ξέρετε, αυτές τις εταιρείες που δίνουν τη ΝΔ άνω του 20%, την Χρυσή Αυγή κάτω του 10%, τον Σαμαρά καταλληλότερο πρωθυπουργό και τους Καμίνη, Μπουτάρη πρώτους στους δήμους Αθηναίων και Θεσσαλονίκης αντίστοιχα) κατά την οποία, το στέλεχος της δημοσκοπικής εταιρείας του «εκμυστηρεύτηκε» τα κάτωθι συγκλονιστικά: «η Χρυσή Αυγή έχει πέσει κατά τρεις μονάδες, κινείται στο 5% και, αν συνεχίσει έτσι, δεν θα βγάλει ευρωβουλευτή»!
Τελικά δίχως καμία δόση υπερβολής, η πιάτσα Συγγρού έχει βυθιστεί σε τέτοια απόγνωση και απελπισία ώστε τα παπαγαλάκια της να έχουν πέσει θύματα της ελεεινής τους προπαγάνδας: είναι οι μοναδικοί οι οποίοι έχουν πιστέψει τα χοντροκομμένα τους ψέμματα!
Θα θέσουμε το εξής «ρητορικό» ερώτημα προς τους παρατρεχάμενους της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά: αφού ρε πατριώτες της φακής η Χρυσή Αυγή καταρρέει, προς τι ο καθημερινός βομβαρδισμός από εσάς και τους λοιπούς πληρωμένους κονδυλοφόρους με λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής, προς τι οι διώξεις ολόκληρης της κοινοβουλευτικής ομάδος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος;
Και ο παρίας της Συγγρού συνεχίζει το παραλήρημά του θαρρείς βγαλμένο μέσα από ανέμελες στιγμές νεοδημοκρατικής νιρβάνας: «Μου έρχεται μια περίεργη πληροφορία από νομούς της βορείου Ελλάδος. Μέλη του κόμματος αυτού (εννοεί τη Χρυσή Αυγή ο «ποιητής») πλησιάζουν τοπικά στελέχη και βουλευτές της ΝΔ για να τους πουν εμπιστευτικά ότι θα απεμπλακούν από το κόμμα τους στην τελική ευθεία και δεν θα μπουν στη φωτιά. Εκτιμάται μάλιστα ότι μετά τη νέα εξέλιξη που θα έχουμε στο ζήτημα της άρσης ασυλίας θα μειωθεί δραματικά η διαθεσιμότητα στελεχών να εκτεθούν ως υποψήφιοι, είτε στις δημοτικές είτε στις ευρωεκλογές. Οι περισσότεροι είναι προβληματισμένοι, αλλά δεν το λένε γιατί θα υποστούν πίεση. Καταγράφω και αυτή την πληροφορία, αλλά θα περιμένω να δω αν επιβεβαιώνεται ή όχι».
Θα περιμένει πολύ και μάταια ο δύσμοιρος κράχτης του Σαμαρά και της Χούντας του Μνημονίου μέχρι να «επιβεβαιωθούν» οι πληροφορίες του. Πάντως είναι άξιο απορίας το γεγονός πως «μέλη της Χρυσής Αυγής πλησιάζουν τοπικά στελέχη και βουλευτές της ΝΔ», σε μια χρονική περίοδο κατά την οποία στελέχη και βουλευτές της ΝΔ έχουν εξαφανιστεί από τις τοπικές κοινωνίες υπό το φόβο της είσπραξης της γιούχας και της χλεύης του Ελληνικού Λαού.
Οι τσανακογλείφτες του Σαμαρά και της Συγγρού, εκείνοι οι θλιβεροί παρίες που έκραζαν Βενιζέλο και ΠΑΣΟΚ και μετά τη συγκυβέρνηση έβγαλαν το σκασμό και συνεργάζονται άψογα με τους μιζαδόρους της πασοκοκρατίας, αγνοούν βασικά σημεία της προπαγανδιστικής τέχνης. Μάθημα λοιπόν: η προπαγάνδα πηγάζει από το Λαό και απευθύνεται στο Λαό. Για τους στρατευμένους δημοσιογραφίσκους της πατριδοκάπηλης και ψοφοδεούς ΝΔ, τα πράγματα είναι τουλάχιστον συγκεχυμένα: η προπαγάνδα πηγάζει από τα σκοτεινά υπόγεια του Μαξίμου και απευθύνεται στους ανόητους παρατρεχάμενους της πιάτσας Συγγρού και μερικές εκατοντάδες κομματικοδίαιτους κηφήνες σε όλη την Ελλάδα!
Μέσα στον οχετό ψεύδους, ο οποίος κυριαρχεί στις μέρες μας από κανάλια, εφημερίδες και ραδιόφωνα που χορεύουν στο ρυθμό που δίνει η Χούντα του Μνημονίου, μία φράση είναι εκείνη η οποία κάνει τους δημοσκόπους, τους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς του αντισυνταγματικού τόξου να τρέμουν: ο Μάιος έρχεται! Και τότε είναι που τα τείχη της λάσπης θα γκρεμιστούν συθέμελα σκορπώντας θλίψη και οδυρμό στου Μαξίμου, στη Συγγρού και βεβαίως στα συνεταιράκια της Χαριλάου Τρικούπη.

Ευάγγελος Καρακώστας