ΦΡΙΚΗ-ΦΡΙΚΗ-ΦΡΙΚΗ: ΣΟΚ και ΔΕΟΣ στην Οδησσό - Και από δω πέρασε η δημ(ι)οκρατία των γερακιών των ΗΠΑ και του Κιέβου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ


Πόσο πολύ αργεί ρε παιδί μου αυτή η Διεθνής Αμνησ(τ)ία όταν πραγματικά πρέπει να πάρει θέση για πραγματικά εγκλήματα… 

 
 
 





 

 


Από εδώ πέρασαν οι δημοκράτες του Κιέβου που έριξαν την εκλεγμένη Κυβέρνηση και εγκαταστάθηκαν δικτατορικά να λέμε και καμιά αλήθεια…Οι Υποκριτές Ηγέτες της Δύσης  της Ε.Ε  συγχαίροντας τους Ουκρανούς για το Θεάρεστο έργο τους !
Ίσως η Ελλάδα που ασκεί και την Προεδρία της Ε.Ε να πρέπει να αποστείλει τον ΥΠΕΞ της Ελλάδος και Προεδρεύων της Ε.Ε να αποδώσει τα εύσημα στους συντελεστές της αποκαταστάσεως της Δημοκρατίας στην Ουκρανία  ! 

 

Μετά το βίντεο που δείχνει ξεκάθαρα Ουκρανούς  προβοκάτορες, υποτακτικούς των σιωνιστών να πυροβολούν προς το κτίριο που έγινε «τάφος» για 42 ρωσόφωνους της Οδησσού, νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει το μακελειό της περασμένης Παρασκευής.
Τη στιγμή που Ουκρανοί προσκυνημένοι στα γεράκια των ΗΠΑ «βομβάρδισαν» το κτίριο με μολότοφ, του έβαλαν φωτιά και καταδίκαζαν σε θάνατο δεκάδες ρωσόφωνους, οι οποίοι στην  απελπισία τους «βουτούσαν» στο κενό από τα παράθυρα για να σωθούν, άλλοι Ουκρανοί τους χτυπούσαν μέχρι θανάτου. Αυτές τις επιθέσεις δείχνει το σοκαριστικό video, διάρκειας 17 δευτερολέπτων που έκανε πριν μερικές ώρες την εμφάνισή του στο διαδίκτυο.
Δείχνει ανθρώπους να πηδούν από τα παράθυρα του φλεγόμενου κτιρίου στην Οδησσό και ουρλιάζοντας να πέφτουν στο κενό. Καταλήγουν στο έδαφος καμένοι ή τραυματισμένοι βαριά. Αλλά το δράμα τους δεν έχει τελειώσει.
Οπλισμένοι με ρόπαλα και άλλα «όπλα» τους επιτίθενται. Τους χτυπούν χωρίς έλεος. Ακούγονται τα ουρλιαχτά τους ξανά. Αυτή τη φορά γιατί τους δέρνουν μέχρι θανάτου.
Την ίδια ώρα, νέες εικόνες ντοκουμέντο από το πως ξεκίνησαν τα επεισόδια που οδήγησαν στο μακελειό έρχονται στο φως. Η Ουκρανία προσπαθήσει να επιρρίψει τις ευθύνες στους φιλορώσους και τη Μόσχα.
Η Ρωσία όμως περνά στην αντεπίθεση και δίνει στη δημοσιότητα εικόνες και video από τις στιγμές πριν ξεσπάσει η φωτιά στο κτίριο των συνδικάτων.


ethnikismos.net