ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ Ο ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ… ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ ΨΗΦΟ!


Μετά την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για υπερψήφιση των αιτημάτων άρσης ασυλίας όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής (και την εν συνεχεία προγραμματισμένη προφυλάκισή τους από την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη»…), το συνονθύλευμα προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την απόλυτη υποταγή του στο σύστημα και τα γενικότερα ...

συμφέροντά του. Καθότι, με βουλή 182 βουλευτών, η συγκυβέρνηση του φον θα περνάει με χαρακτηριστική σιγουριά και άνεση όλα τα μνημονιακά «καλούδια».

Έτσι, για… ξεκάρφωμα, το παρδαλό συνονθύλευμα θα θέσει –λέει- αίτημα για την εφαρμογή της διάταξης της… επιστολικής ψήφου για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που θα προφυλακιστούν, ώστε να μη χρειάζεται η συγκυβέρνηση 141 ψήφους για να περνάει τα πάντα.
Πρόκειται βεβαίως για απόπειρα εξαπάτησης του λαού, και μάλιστα εκ προοιμίου αποτυχημένη. Διότι, αν ήθελε η συγκυβέρνηση να καθιερώσει την επιστολική ψήφο, θα το έκανε με τις πρώτες προφυλακίσεις. Και δε θα εξιλεωθεί στα μάτια του λαού ο ΣΥΡΙΖΑ, επειδή ζήτησε να γίνει κάτι που η κυβέρνηση δε θα κάνει επειδή έχει την πλειοψηφία! Από τη στιγμή της προφυλάκισης όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, κάθε μνημονιακός νόμος που θα περνάει… περίπατο, θα έχει και την άτυπη συναίνεση του ΣΥΡΙΖΑ!


ethnikismos.net