Παρακρατικό σχέδιο πίσω από την νεο-τρομοκρατία! - Όλο το παρασκήνιο


Πολλά είναι τα ερωτηματικά που συνοδεύουν την χθεσινή αποκάλυψη του ΙΧ-γιάφκα, μάρκας Opel Astra στο Παλαιό Φάληρο με τα σκουριασμένα, αλλά λειτουργικά ΑΚ-47, καθώς είναι σαφές ότι ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε κατόπιν πληροφοριών και όχι από... τυχαίο εντοπισμό του όπως προσπάθησε να πείσει αρχικά η ΕΛΑΣ.
Και το ερώτημα είναι αν έχει πραγματοποιήσει διείσδυση η ΕΛΑΣ στις οργανώσεις αντάρτικου πόλεις ή πρόκειται για κάτι άλλο. Για σκηνοθετημένη ιστορία προκειμένου να υπάρχει ...

επικοινωνιακή διαχείριση της όλης υπόθεσης από την κυβέρνηση.
Αυτά τα περί "Θα κτυπούσαν τα γραφεία της Νέα Δημοκρατίας" και άλλες τέτοιες διαρροές προκαλούν απλά μειδιάματα σε όσους γνωρίζουν άτομα κα καταστάσεις. Τα όπλα που βρέθηκαν ήταν αρκετά για να ξεκινήσουν πόλεμο και επικοινωνιακό θόρυβο, όχι για να κάνουν ανέξοδες κινήσεις του τύπου "Ρίχνω μερικές ντουφεκιές στον αέρα". Και άνθρωποι της αστυνομίας που γνωρίζουν πολύ καλά τα της τρομοκρατίας τονίζουν ότι "Δεν υπάρχει καμία σχέση του Χ.Ξηρού με τα όπλα. Γενικά έχει υπερεκτιμηθεί ο Χ.Ξηρός σε ότι αφορά το ρόλο του στις τρομοκρατικές οργανώσεις".
Και ένας από τους πιο έμπειρους αξιωματικούς σε ζητήματα αντάρτικου πόλης είπε χαρακτηριστικά σε συνεργάτη του defencene.gr αναφορικά με τον Χ.Ξηρό: "Δεν καταλαβαίνω πώς κάποιος που πριν από 15 χρόνια ήταν ενεργό μέλος μεν, αλλά δευτεροκλασάτο, σε μια τρομοκρατική κυβέρνηση, μπορεί τώρα, πριν την ηλικία των 60 ετών, να παίξει ηγετικό ρόλο στις οργανώσεις, Και αυτοί που συνδέουν Χριστόδουλο με τα όπλα που βρέθηκαν στο Π.Φάληρο, κάνουν λάθος ή κάνουν "επίτηδες" λάθος".
Στο πορτ-μπαγκάζ του οχήματος, που εντοπίστηκε στην οδό Αγίας Κυριακής, βρέθηκαν 4 ρουκέτες RPG, ΑΚ-47 Καλάσνικοφ, 4 προωθητικοί μηχανισμοί RPG, ένας εκτοξευτήρας RPG, 7 γεμιστήρες Καλάσνικοφ και μεγάλος αριθμός  φυσιγγίων των 7,62 χλστ., και 4 αμυντικές χειροβομβίδες F1 σοβιετικής κατασκευής.
Οπλισμός που έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν από τις οργανώσεις του "Eπαναστατικού Αγώνα" (Ν.Μαζιώτης) και την "Σέχτα Επαναστατών". Τον Ιανουάριο του 2007 η οργάνωση του Νίκου Μαζιώτη ο "Επαναστατικός Αγώνας" (που σημειωτέον τριγυρνάει ελεύθερος μαζί με την γυναίκα του, με ευθύνη της κυβέρνησης) είχε χτυπήσει την αμερικανική πρεσβεία με RPG-7. Χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα στις 13 Ιανουαρίου του 2013 είχαμε νέο χτύπημα στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού. Χρησιμοποιήθηκαν δύο όπλα, ένα ΑΚ-47 Καλάσνικοφ και ένα περίστροφο των 0,38'' για να επιβεβαιωθεί αργότερα ότι η τρομοκρατική ομάδα που επιτέθηκε στα γραφεία της ΝΔ στις 14 Ιανουαρίου επιχείρησε κτύπημα και με εκτοξευτή RPG-7, αλλά απλά ο εκτοξευτής δεν λειτούργησε.
Τότε σαν υποτιθέμενη νεοεμφανιζόμενη τρομοκρατική ομάδα που ανέλαβε την ευθύνη ήταν η αυτοαποκαλούμενη «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» με προκήρυξή της που δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδα και η οποία είχε αναφέρει στη 19σέλιδη προκήρυξη. Το επόμενο σημαντικό χτύπημα ήταν στην οικεία του Γερμανού πρεσβευτή Βόλφγκανγκ Ντολτ, που βρίσκεται στον αριθμό 52 της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, στο Χαλάνδρι, όπου για πρώτη φορά σε τρομοκρατική επίθεση ρίχθηκαν 60 σφαίρες από δύο ΑΚ-47 και οι αρχές "έδειξαν" τον Χ,Μαζιώτη.
Ως προς την Σέχτα των Επαναστατών είχε αποστείλει φωτογραφία μαζί με προκήρυξη μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια το 2010 και την ανάληψη της ευθύνης, προκειμένου να αποδείξει τη δύναμη πυρός που διαθέτει.
Μετά την ανάλυση που είχε κάνει τότε η αντιτρομοκρατική, όπως προέκυψε, η Σέχτα, είχε στη διάθεση της 3 Καλάσνικοφ, ένα Τοκάρεφ, ένα CΖ Μ70 και ένα CΖ 99, ένα Βrowning Ρarabellum, ένα υποπολυβόλο Σκόρπιον, ένα Μagnum Smith και τουλάχιστον 5 πιστόλια Glock και πιστόλι Ζάσταβα (με τέτοιου τύπου εκτελέστηκαν τα μέλη της ΧΑ στο Νέο Ηράκλειο).
Αστυνομικοί της Δ.Α.Ε.Ε.Β., εκτιμούν πως πρόλαβαν μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα καθώς το Ι.Χ. αποτελούσε κινητή γιάφκα με «πλούσιο» πολεμικό υλικό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως η ΕΥΠ είχε καταφέρει να υποκλέψει συνομιλίες που προμήνυαν νέο μεγάλο χτύπημα με στόχο ίσως και πάλι τα γραφεία της Ν.Δ., τα οποία απέχουν ελάχιστα από το σημείο που εντοπίστηκε το αυτοκίνητο. Είναι δυνατόν να έχουν υποκλέψει συνομιλίες για ΙΧ-γιάφκα και να μην έχουν συλλάβει τους συνομιλούντες;
Και εδώ έχουμε τις διαρροές σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ περί "ποινικών" που σκότωσαν τα μέλη της "Χρυσής Αυγής", κάτι που όχι απλώς δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά, αλλά και η επιβεβαιωμένη φράση "Φασίστες ήρθαμε" που είπε σε άψογα ελληνικά ο δολοφόνος πριν τραβήξει την σκανδάλη, δεν δείχνει "ποινικούς" εκτός και αν ο "Αλβανός" ή οι κακοποιοί έχουν αναπτύξει ... ιδεολογικές ανησυχίες στο χώρο της ακροαριστεράς.
Γενικά γύρω από την υπόθεση "τρομοκρατία" έχουν αρχίσει και παίζονται διάφορα επικοινωνιακά παιχνίδια που θυμίζουν πολύ περισσότερο δράση του παρακράτους (τα βασικά "επικοινωνιακά εργαλεία" σήμερα  ο Ν.Μαζιώτης και ο Χ.Ξηρός κυκλοφορούν ελεύθεροι με κρατική "φροντίδα"), παρά κλασική δράση οργανώσεων αντάρτικου πόλης.


defencenet.gr