Η απάντηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη Θεσσαλονίκη: Μαζική δράση του Μετώπου Νεολαίας στο κέντρο της πόλης - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Η απάντηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δίνεται καθημερινά στους δρόμους, εκεί που χτυπά η καρδιά του ελληνικού λαού. Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών είναι το μόνο που τολμά να βγει στο δρόμο, ...

γιατί χαίρει της αστείρευτης στήριξης του κόσμου. Όλα τα υπόλοιπα κόμματα, πλέον, δεν μαζεύονται ούτε στους τέσσερις τοίχους, που αποτελούν τα γραφεία τους.

Απέναντι στο Σύστημα, που χρησιμοποιεί κάθε μέθοδο για να μας αποσιωπήσει, να μας λασπολογήσει, αλλά και να μας καταστρέψει, στεκόμαστε εμείς, η Νεολαία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η αιχμή του δόρατος, στον Αγώνα για την Ελευθερία της Πατρίδος μας. Με τα λίγα μέσα μας, φροντίζουμε να ενημερώσουμε κάθε ελεύθερο Έλληνα που βρίσκεται εκεί έξω, για το πράγμα για το οποίο παλεύουμε, την Αλήθεια, που συνάμα αποτελεί και το σπουδαιότερό μας όπλο!

Έτσι και την Κυριακή, δεκάδες μέλη του Μετώπου Νεολαίας βρέθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ξεκίνησαν μία μαζική ενημερωτική εκστρατεία από την πλατεία Αριστοτέλους μέχρι και το δικαστικό μέγαρο. Χιλιάδες φυλλάδια με τις θέσεις του Κινήματος, γενικότερα, αλλά και με τα αληθινά γεγονότα που σχετίζονται με τις παράνομες συλλήψεις του Αρχηγού και ακόμη δύο βουλευτών μας, μοιράστηκαν σε λαϊκή αγορά πάνω από την πλατεία Αριστοτέλους, αλλά και στις οδούς Εγνατία και Τσιμισκή.
Σύσσωμος ο κόσμος έδειχνε τη στήριξη και την οργή του, για τις αντισυνταγματικές συλλήψεις, αλλά και για τις δολοφονίες των δύο συναγωνιστών μας, σύγχρονων Ηρώων της Πατρίδας και της Ιδέας μας. Τα φυλλάδια αποδείχθηκαν για ακόμη μία φορά πολύ λίγα, μπροστά στη ζήτηση του κόσμου. Αργότερα προχωρώντας επί της οδού Εγνατίας και μοιράζοντας φυλλάδια σε περαστικούς, καταστηματάρχες και επιβαίνοντες σε αμάξια, η κίνηση σταματούσε συχνότατα με διερχόμενους οδηγούς να σταματούν για να προλάβουν να προμηθευτούν με φυλλάδια για αυτούς και τις οικογένειές τους.

Οι αντιδράσεις ήταν φρενήρεις και ιδιαίτερα οδηγοί ταξί και οδηγοί του Ο.Α.Σ.Θ., άνθρωποι που καθημερινά έρχονται σε επαφή, με εκατοντάδες ανθρώπους μας εξέφρασαν τις απόψεις του κόσμου για το Κίνημά μας και μας έπεισαν πως κάθε μέρα στεφόμαστε νικητές σε αυτόν τον Αγώνα για τη σωτηρία του Έθνους μας. Τόνισαν πως πλέον, τα κανάλια και οι φυλλάδες έχουν χάσει και την ελάχιστη αξιοπιστία που είχαν και ο κόσμος ξέρει πως το πραγματικό πρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι αυτό που βλέπει καθημερινά στο δρόμο… Παιδιά με μαύρα μπλουζάκια και χαμογελαστά πρόσωπα, με ελληνικές σημαίες στα καπέλα και τις μπλούζες τους…
Χωρίς να υπάρχει καμία διάθεση σύγκρισης με τους Γίγαντες της ιστορίας μας, οι νέοι Χρυσαυγίτες βαδίζουν με αγέρωχο βλέμμα, σαν τους νέους του Ιερού Λόχου στο Δραγατσάνι και την αρχαία Κρυπτεία, προς κάθε μικρή και μεγάλη μάχη για την τελική επικράτηση των Ιδεών μας και την απελευθέρωση της Πατρίδας μας.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:


Διασταύρωση οδών Εγνατίας και Δωδεκανήσου






Απλοί καθημερινοί άνθρωποι όλων των ηλικιών ζητούν με ζήλο φυλλάδια του Κινήματός μας








Μέτωπο Νεολαίας Θεσσαλονίκης
xathess.blogspot.gr