ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ – Συνεχείς ενημερωτικές δράσεις σε ολόκληρο το νομό Θεσσαλονίκης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Ενώ οι αντισυνταγματικές ενέργειες, του «καθ’ όλα» συνταγματικού τόξου, εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, συνεχίζονται αμείωτα, τα ποσοστά του Κινήματός μας φαίνονται να είναι πιο υψηλά από ποτέ. Αυτό είναι απόρροια των συνεχών ενημερωτικών εκστρατειών που γίνονται, σε κάθε γωνιά της ελληνικής επικράτειας. Αφού τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουν αποκλείσει από παντού τη φωνή του δεύτερου σε ποσοστά κόμματος της χώρας, αλλά πρώτου στις συνειδήσεις του κόσμου, ...

αναλαμβάνουμε εμείς την ενημέρωση των συμπατριωτών μας, χρησιμοποιώντας μόνο την Αλήθεια!

Το μεγαλύτερό μας όπλο, η Αλήθεια, είναι και αυτό που φοβίζει όλους τους εχθρούς μας και μας πολεμούν με τέτοιο ζήλο. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο οι μεγαλοεργολάβοι μας αποκλείουν από τα κανάλια και τις εφημερίδες τους, αποδεικνύοντας την «ανεξαρτησία» της τέταρτης εξουσίας της χώρας μας.
40 ημέρες μετά τη στυγερή δολοφονία των δύο συναγωνιστών μας, του Γιώργου και του Μάνου. Δύο και πλέον μήνες μετά τις παράνομες συλλήψεις και προφυλακίσεις του Αρχηγού και ακόμη δύο βουλευτών μας και ο Αγώνας μας συνεχίζει να είναι πιο ισχυρός και πιο έντονος από ποτέ! Το Σύστημα υπολόγισε σε μία άτακτη φυγή μας, όμως δεν υπολόγισε τη σπουδαιότητα των Ιδεών, που μας διέπουν και χαρακτηρίζουν κάθε μας κίνηση.
Έτσι, για ακόμη μία ημέρα δεκάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες βγήκαν έξω στους δρόμους, εκεί που χτυπά η καρδιά του Ελληνικού λαού και διένειμαν χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια, με τις πολιτικές μας θέσεις, αλλά και με τη θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πάνω στις δολοφονίες των συναγωνιστών μας, αλλά και στις παράνομες προφυλακίσεις. Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν για ακόμη μία φορά φρενήρεις βλέποντας μας έξω στο δρόμο, κάτι που έχει γίνει πλέον βίωμα στον μέσο Έλληνα, αφού η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μόνο πολιτικό κόμμα με καθαρά χέρια που τολμά να βγει έξω από τους τέσσερις τοίχους και να συνομιλήσει με τον ελληνικό λαό για τα προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα μας, αλλά και για τις λύσεις που προτείνει.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:


Θεσσαλονίκη:

Για δύο και πλέον ώρες δεκάδες μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στην πλατεία Βούλγαρη, κρεμώντας πανό στην γέφυρα της ανατολικής εξόδου της πόλης, αλλά και μοιράζοντας χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια σε περαστικούς, οδηγούς, αλλά και επαγγελματικές στην λαϊκή αγορά, επί της οδού 25ης Μαρτίου.

Ο κόσμος δεχόταν με χαμόγελο τα φυλλάδιά μας και προμηθευόταν πολλά περισσότερα για να τα μοιράσει με τη σειρά του σε γνωστούς και συγγενείς. Οι επαγγελματίες μας έκαναν καταγγελίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο συγκεκριμένο χώρο, ιδιαίτερα με τους λαθραίους και τους πάγκους που στήνουν, κατηγορώντας επίσης την αδιαφορία των εταιρειών security που αναλαμβάνουν τη φύλαξη των λαϊκών αγορών, επί του συγκεκριμένου θέματος.
Οδηγοί σταματούσαν την κίνηση και η πλειοψηφία του κόσμου μας είπε πως μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί στο Κίνημά μας, κατάλαβαν ποιοι χρησιμοποιούν τη Φωνή της Αλήθειας, μέσα στο κοινοβούλιο και προς τι η όλη πολεμική τακτική, που χρησιμοποιεί το συγκυβερνητικό μόρφωμα απέναντί μας. Όλοι μας ρωτούσαν πως μπορούν να στηρίξουν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, καθώς και πότε θα μπορέσουν να έρθουν στα γραφεία μας, για να ακούσουν τις ομιλίες, αλλά και για να μας γνωρίσουν από κοντά!





Νέα Μηχανιώνα, Σοχός, Γερακαρού, Χρυσαυγή, Λαγκαδάς:

Συναγωνιστές των τοπικών πυρήνων, πιστοί στο αγωνιστικό τους πνεύμα, βγήκαν για ακόμη μία φορά σε περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης, ενημερώνοντας κάθε Έλληνα για τις Θέσεις του Κινήματός μας, επί των θεμάτων που ταλανίζουν τη χώρα μας.

Με τη δράση μας αποδεικνύουμε καθημερινά πως ούτε οι διώξεις, ούτε οι σφαίρες κάμπτουν το ηθικό και την πίστη μας.
Με χαμόγελο και διάθεση για συζήτηση οι συναγωνιστές ήρθαν σε επαφή με εκατοντάδες κόσμου, είτε σε λαϊκές αγορές, είτε σε καφενεία και πλατείες, γκρεμίζοντας ένα-ένα, σα χάρτινους πύργους, τα ψέματα που τόσο καιρό πασχίζουν όλα τα Μ.Μ.Ε. να χτίσουν γύρω από το όνομά μας.



Κάθε μας εξόρμηση, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, οπουδήποτε χτυπά ελληνική καρδιά αποδεικνύει μόνο ένα πράγμα… οι ελπίδες του συστήματος να μας βγάλει έξω από το παιχνίδι της πολιτικής, αποδείχθηκαν φρούδες και δείχνουν το πόσο αδύναμο είναι, απέναντι στην οργή του Ελληνικού λαού!