Δαρμένος και ματωμένος ο Καμμένος, αλλά "όλα κι όλα", η αριστερά δεν φταίει σε τίποτα!

Μόλις προ τριημέρου ο πρόεδρος Πάνος Καμμένος ήταν αυτός που παρότρυνε δημοσίως σε λιντσαρίσματα, «κι εδώ είμαστε εμείς». Που να το φανταζόταν ότι ο πρώτος που θα λιντσαριζόταν ...

 θα ήταν… ο ίδιος!
Χθες, λοιπόν, ο πρόεδρος Καμμένος μ’ ένα άνθος στο χέρι πήγε στο Κερατσίνι για να τιμήσει το «θύμα των νεοναζί». Αλλά, εκεί παραμόνευαν οι μελλοντικοί του σύντροφοι, οι οποίοι τον παρέλαβαν με τα ρόπαλα που κράδαιναν (τα οποία δεν είναι όπλα βεβαίως, γιατί είναι… προοδευτικά) και του έριξαν όσες πρόλαβαν. Πάντως, πολλές δεν πρόλαβαν να του ρίξουν, γιατί ο… ολίγον δαρμένος πρόεδρος Καμμένος έριξε… κατοστάρι που θα το ζήλευε και… ολυμπιονίκης! Βέβαια, παραλίγο να του πέσουν τα… παντελόνια από τη λαχτάρα του, αλλά ευτυχώς –γι’ αυτόν- δεν συνέβη το απόλυτο ρεζιλίκι. Τελικά, γλίτωσε από το κανονικό λιντσάρισμα γιατί πρόλαβε και εξαφανίστηκε με μηχανή της συνοδείας του.
Πάντως, έστω και δαρμένος και ματωμένος, ο πρόεδρος Καμμένος δεν έχασε την αφοσίωσή του στο όραμα της μελλοντικής συγκυβέρνησης με την αριστερά (και την… πρόοδο) και αφού κατηγόρησε κάποιους… δημοσιογράφους ως ηθικούς αυτουργούς του ξυλοδαρμού του (ενώ η συγκέντρωση ήταν του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και των θυγατρικών τους…), συνέχισε απτόητος ως γνήσιος ελαφροδεξιός να κατηγορεί τους… «νεοναζί»!!!
Στην αρχή, τα καθεστωτικά ΜΜΕ, ενώ γνώριζαν πολύ καλά τι ακριβώς συνέβη καθότι άπαντα είχαν πολυμελή συνεργεία στην περιοχή, προσπάθησαν να αποκρύψουν το γεγονός, μεταδίδοντας την ψευδή πληροφορία ότι οι «κοινωνικοί αγωνιστές» απλώς δεν τον άφησαν να κατέβει από το αυτοκίνητό του κι έτσι αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Κάποιος όμως «έσπασε» τη συμφωνία κι έβγαλε το βίντεο, οπότε αναγκάστηκαν και οι υπόλοιποι να ακολουθήσουν. Η αρχική απόκρυψη των πραγματικών γεγονότων έγινε για να μην χαλάσει η εικόνα των «ειρηνικών αντιφασιστών».
Αλλά και η προβολή του βίντεο δεν ήταν η πρέπουσα. Με τρόπο η κάμερα απόφυγε να εστιάσει στα πρόσωπα των ροπαλοφόρων κομμουνιστών, προφανώς για να μην αναγνωριστούν.
Αργότερα, κάποιο ΜΜΕ μετέδωσε την ακόλουθη είδηση: «Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Καμμένος ο οποίος επικοινώνησε πριν από λίγο με στενό συνεργάτη του, φέρεται να προτίθεται να καταγγείλει ονομαστικά αυτούς που του επιτέθηκαν τους οποίους «γνωρίζει μόνο ο ίδιος» όπως είπε στο συνεργάτη του». Φυσικά, αυτά είναι λόγια του αέρα! Ποτέ δεν πρόκειται να αναγνωριστούν και να συλληφθούν οι τραμπούκοι, κι αυτό το γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος ο δαρμένος. Εδώ κράτος και παρακράτος κάλυψε τους κομμουνιστές δολοφόνους της Marfin, που έκαψαν τέσσερεις ανθρώπους, αυτούς που έριξαν 2 ροπαλιές του Καμμένου θα αποκαλύψουν;