Παράνομη εισβολή της αστυνομίας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


"ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ
Έκοψαν με τροχό την θύρα των γραφείων σαν κοινοί διαρρήκτες - Η παράνομη έρευνα, χωρίς την παρουσία εκπροσώπου μας, δεν απέδωσε απολύτως τίποτα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 10.00: Η αστυνομία του ανθελληνικού κράτους δεν εξέδωσε καμία επίσημη ανακοίνωση για την παράνομη εισβολή στην Τ.Ο. Περάματος, όπως κάνει για όλες τις ...

αστυνομικές επιχειρήσεις. Κανένα ΜΜΕ δεν αναφέρεται στο γεγονός κατόπιν άνωθεν εντολών. Νομίζουν πως έτσι παραγράφονται τα αδικήματά τους και η κατάλυση του νόμου και του Συντάγματος. Απατώνται. Οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί του χθεσινοβραδινού εγκλήματος θα λογοδοτήσουν.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2.30: Αυτή τη στιγμή Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου βρίσκονται στην Εισαγγελία Πειραιά, όμως η αρμόδια εισαγγελέας υπηρεσίας, που έδωσε την εντολή για την διάρρηξη στην Τ.Ο. Περάματος έχει εξαφανιστεί. Τα δικαστήρια του Πειραιά λειτουργούν χωρίς εισαγγελέα υπηρεσίας. Εκτός των άλλων μηνύουμε την συγκεκριμένη υπάλληλο και για παράβαση καθήκοντος, γιατί απουσιάζει από την θέση της εν ώρα υπηρεσίας.  .

Το καθεστώς του μνημονίου με προσωπική εντολή Σαμαρά, κατέλυσε τους νόμους και το Σύνταγμα. Δυνάμεις καταστολής, διμοιρίες ΜΑΤ, η κρατική ασφάλεια και η εισαγγελέας Πειραιά εισέβαλαν παράνομα στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος. Έκοψαν με τροχό την κύρια θύρα των γραφείων και προκάλεσαν φθορές στον χώρο, όπως προκύπτει από το φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύουμε. 
Σαν κοινοί εγκληματίες διέρρηξαν την είσοδο των γραφείων, διενήργησαν παράνομο έλεγχο, χωρίς να ενημερώσουν κανέναν από τους υπευθύνους και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ασφαλώς και δεν βρήκαν τίποτα επιλήψιμο και έφυγαν σαν τους κλέφτες. Στο σημείο μετέβη άμεσα ο Συναγωνιστής και βουλευτής Β’ Πειραιώς, Λαγός Ιωάννης, και μετά την παρέμβασή του οι  κρατικοί υπάλληλοι αποχώρησαν κακήν κακώς. Έξω από τα γραφεία μας άφησαν διμοιρίες ΜΑΤ και ομάδες ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ.  Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου κατέθεσαν άμεσα μηνύσεις κατά των υπαλλήλων του κομματικού κράτους του μνημονίου, που αθέτησαν τον όρκο τους προς την Πατρίδα, για να εξυπηρετήσουν μικροκομματικά συμφέροντα. Τα αδικήματα για τα οποία μηνύεται η εισαγγελέας Πειραιά και οι παριστάμενοι ανώτεροι αξιωματικοί της αστυνομίας είναι: παράβαση καθήκοντος, κατάχρηση εξουσίας και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Οι παρανομίες και οι αθλιότητες δεν θα περάσουν. Το ένοχο και αντιλαϊκό καθεστώς τρέμει την Χρυσή Αυγή, αλλά γνωρίζει πολύ καλά ότι οι άθλιες μεθοδεύσεις του τελειώνουν.