Βιβλίο 6ης δημοτικού: Πράξη θρησκευτικής μισαλλοδοξίας το ολοκαύτωμα του Αρκαδίου!


Τελειωμό δεν έχουν τα απαράδεκτα ανθελληνικά στοιχεία μέσα στην σχολική ύλη των ελληνικών (;) σχολείων και δεν χωράει αμφισβήτηση ότι υπάρχει στοχευόμενο σχέδιο για την αλλοίωση του εθνικού φρονήματος της νεολαίας μέσα από την υποχρεωτική δημόσια εκπαίδευση η οποία έτσι κι αλλιώς «κυριαρχείται» από αριστερίζοντες καθηγητάδες και δασκάλους. Έχουμε επανειλημμένα ...

φέρει στο φως της δημοσιότητας πολλά απαράδεκτα σημεία μέσα στα σχολικά βιβλία, διότι δεν είναι μόνο τα πολυσυζητημένα, όπως ο… Ρεπούσιος «συνωστισμός» στην Σμύρνη, αλλά δεκάδες άλλες προκλητικές περιπτώσεις που διδάσκονται τα ελληνόπουλα. Φυσικά δεν θέλουμε καν να σκεφτόμαστε πως μπορεί να «αναπτύσσει» με τον προφορικό του λόγο ένα τέτοιο «θέμα» ένας προοδευτικός καθηγητής εντός της σχολικής αίθουσας. Μαθαίνουμε λοιπόν ότι στο βιβλίο της 6ης δημοτικού, το Αρκάδι εμφανίζεται επιτέλους με την… πραγματική του – κατά τα προοδευτικά μυαλά- διάσταση «ανοίγοντας τα μάτια» στους μαθητές, που πλέον δεν ξέρουν κατά που πέφτει η μονή Αρκαδίου. Έτσι λοιπόν το υπουργείο «παιδείας» αποφάσισε να διδάξει τα «φασιστοειδή» ελληνόπουλα που τόσο καταπιέζουν τους «αδελφούς μετανάστες» και που πλέον στις ηλικίες τους ορίζουν πρώτο κόμμα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και που επιμένουν να γράφουν Ελληνικά αντί για γκρίκλις, ότι το Αρκάδι ήταν μια πράξη… ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ! Ναι, ο ηγούμενος μισούσε τόσο τους τούρκους που τίναξε την πυριτιδαποθήκη όταν αυτοί μπήκαν στο μοναστήρι γιατί μάλλον ήταν εθνικιστής και φασίστας! Αν δεν τον κατέτρωγε αυτή η φασιστική θρησκευτική μισαλλοδοξία για τους μουσουλμάνους θα άφηνε ανέγγιχτο το μπαρούτι και οι τούρκοι θα έδειχναν τα πραγματικά τους αισθήματα στους πολιορκημένους αφού είναι γνωστό ότι είμαστε φίλοι και δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα οι λαοί μας. Ναι λοιπόν, ας "εκφράσουμε" κι εμείς μέσα από το άρθρο αυτό τις προοδευτικές ονειρώξεις:

-Να καταγγελθεί το φασιστικό αυτό γεγονός που μολύνει τις αθώες πολυπολιτισμικές ψυχές των παιδιών μας με μισαλλοδοξία.
-Να δικαστούν όλοι όσοι τόσα χρόνια επιμένουν στην διαιώνιση της μνήμης του φρικτού αυτού συμβάντος.
-Να πεταχτούν τα όπλα και τα λάβαρα, καθώς και τα κρανία των νεκρών που εκτίθενται εντός της μονής Αρκαδίου.

Κάποτε θα πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να αποκηρύξουμε μετά βδελυγμίας όλα αυτά τα… φασιστικά τέρατα όπως ο Κολοκοτρώνης ο Παπαφλέσσας ο Λεωνίδας ο Θεμιστοκλής ο Νικηταράς κλπ… από τα οποία ξεπηδά η… ντροπιαστική εθνικιστική ιστορία μας. Θα πρέπει να παιδιά μας επιτέλους να μαθαίνουν μόνο να παίζουν παιχνίδια στον υπολογιστή να έχουν γκάτζετ, να ξέρουν όλες τις μεσημεριανούδες τηλεπερσόνες, να ξέρουν τα πάντα για ποδοσφαιριστές, τραγουδιστές, ηθοποιούς και άλλους «καλλιτέχνες» και οπωσδήποτε να ξεχάσουν τα φασιστικά, εθνικιστικά, μισαλλόδοξα περί Ελευθερίας, Έθνους, Φυλής, Ελληνισμού, Πατρίδας. Ναι αγαπητέ αναγνώστη… δεν είναι ψέμα, αυτό ήδη συμβαίνει στην Πατρίδα μας. Έρχεται όμως η ώρα των Εθνικιστών, η ώρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και τότε αυτός ο εφιάλτης θα τελειώσει και η Παιδεία θα γίνει ξανά Ελληνική.


Σταύρος Καρεφυλλάκης