Συρία: Σκοτώθηκε από τους στρατιώτες ο ανθρωποφάγος ισλαμιστής


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Bίντεο απίστευτης βαρβαρότητας - Ισλαμιστές αντάρτες τρώνε, ΝΑΙ ΤΡΩΝΕ την καρδιά Σύρου στρατιώτη !
Ο ανθρωποφάγος Σύρος ισλαμιστής αντάρτης Abu Sakkar που έγινε διάσημος για την αποτρόπαια πράξη του να φάει την καρδιά ενός νεκρού Σύρου στρατιώτη, σκοτώθηκε χθες από την ...

πολιτοφυλακή του Άσαντ, σε προάστιο της Δαμασκού.
Ο συγκεκριμένος ισλαμιστής αντάρτης είχε γίνει αρνητικά διάσημος όταν είχε αναρτηθεί βίντεο, με τον ίδιο να....
ανοίγει το στέρνο ενός Σύρου στρατιώτη, να βγάζει την καρδιά του, και μπροστά στην κάμερα να την τρώει!
Ο νεκροφάγος της Συρίας ο επονομαζόμενος και “γέρικο γεράκι” εξολοθρεύθηκε στη Δαμασκό από τα λεγόμενα « λιοντάρια » του Συριακού Αραβικού Στρατού.Ο “ήρωας” των ισλαμιστών ανταρτών, είχε μετακινηθεί με άλλους συνεργούς του στην πρωτεύουσα, προς δημιουργία χάους και εντυπώσεων καταλήψεως της πρωτεύουσας.
Στα περίχωρα της Δαμασκού, εδώ και μέρες, έχει πληθύνει η παρουσία ισλαμιστικών πυρήνων οι οποίοι οχυρώνονται σε βιομηχανικά κτίρια και εγκαταστάσεις της πόλης. Χρησιμοποιώντας αυτά τα σημεία ως οχυρά, χτυπάνε με αυτοσχέδιους πυραύλους κοντινές συνοικίες της πόλης που μέχρι πρόσφατα ήταν τελείως ακίνδυνες, τοποθετούν εκρηκτικούς μηχανισμούς σε γειτονιές ενώ πυροβολούν αδιακρίτως για τη δημιουργία συνεχόμενου κλίματος πανικού.Έτσι δημιουργούν την εντύπωση κατάρρευσης της τάξης, αλλά και επιφέρουν μόνιμο φόβο στους πολίτες, ότι δεν είναι ακόμα ασφαλείς.
Πρόκειται για τακτική εντυπωσιασμού ότι έχουν επανακαταλάβει δήθεν μέχρι και την πρωτεύουσα αλλά και αντιπερισπασμού προκειμένου να απασχολούν στρατιώτεςπου προορίζονταν για Χομς, η οποία ως γνωστόν έχει ουσιαστικά πέσει, και απλώς γίνονται οι τελευταίες εκκαθαρίσεις, μερικών εναπομείναντων θυλάκων.
Με την μέθοδο αυτή προκαλούν την παραμονή μεγάλων στρατιωτικών μονάδων στην πρωτεύουσα, υπό τον φόβο μιας νέας εισβολής ισλαμιστών στα προάστιά της.
Ο κανίβαλος (κατά Β.Πούτιν) αντάρτης που είχε καταβροχθίσει on camera την καρδιά και το συκώτι αντιπάλου του εκτελέστηκε. Οι άνδρες του Αραβικού συριακού στρατού είχαν ορκισθεί να πάρουν εκδίκηση για την αποτρόπαια πράξη του, πράγμα που επέτυχαν, δίνοντας το παράδειγμα τι περιμένει και τους υπόλοιπους εγκληματίες πολέμου. Οι άνθρωποι αυτοί είναι θρασύδειλοι, και πράττουν τα αίσχη τους σε ανυπεράσπιστα θύματα. Όταν βρεθούν όμως σε ανάλογη θέση το σοκ για αυτούς είναι μοναδικό, καθότι συνειδητοποιούν ότι δεν είναι ούτε παντοδύναμοι, αλλά ούτε και “εκλεκτοί του Θεού”.


eglimatikotita.gr