Jeffrey: Μέσα σε 10 λεπτά αποφάσισα το ξεπούλημα της Ελλάδας και την εξαθλίωση του λαού της!

Μέσα σε 10 λεπτά της ώρας, ισχυρίζεται ο Jeffrey πως του επέβαλλαν την ψήφιση του Μνημονίου και τη δυστυχία μας, οι φίλοι του οι Ευρωπαίοι «ηγέτες»! Πιο συγκεκριμένα, ο…


τουρίστας της ελληνικής πολιτικής ζωής (με έξοδα των Ελλήνων φορολογουμένων) μιλώντας σε εκδήλωση στο Εδιμβούργο αναφέρθηκε σε διαλόγους με τους εταίρους στην ΕΕ οι οποίες οδήγησαν στο Μνημόνιο:
«Απρίλιος 2010, μια Κυριακή βράδυ, βρίσκομαι σε συνεδρίαση με τους ευρωπαίους ομολόγους μου. Είχα μόλις εκλεγεί Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Χρόνος δεν μας δόθηκε. Φανταστείτε τους εαυτούς σας στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης στις Βρυξέλλες. Εξαιρετικά δύσκολες διαπραγματεύσεις, η πρόοδος είναι εξαιρετικά αργή, η ένταση στα ύψη. Είναι πλέον 2 παρά 10 τα ξημερώματα.
Ένας Πρωθυπουργός φωνάζει:
- Γρήγορα, έχουμε μόνο 10 λεπτά.
Τον ερωτώ:
- Γιατί; Έχουμε σοβαρές αποφάσεις να λάβουμε, χρειαζόμαστε χρόνο.
Ένας άλλος Πρωθυπουργός παρεμβαίνει και λέει:
- Χρειαζόμαστε μία συμφωνία τώρα. Σε 10 λεπτά ανοίγουν οι αγορές στην Ιαπωνία και θα έχουμε πανωλεθρία στην παγκόσμια οικονομία.
Σε αυτά τα 10 λεπτά λοιπόν, γρήγορα, ήρθαμε σε συμφωνία».
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο πρώτος και κύριος υπεύθυνος της σημερινής δυστυχίας μας, έκανε και το… απαραίτητο «αντιρατσιστικό» κήρυγμα:
«Να ενισχύσουμε τη συμμετοχή, ώστε η ποικιλία εθνών, φυλών, φύλων και εθνικοτήτων, να οικοδομεί την εμπιστοσύνη και την αλληλεγγύη, ΟΧΙ τον αποκλεισμό και την ξενοφοβία».
Εδώ, κάθε σχόλιο είναι περιττό!