Δήμος Ελευσίνας: Κάθε παρανομία κατά της Χρυσής Αυγής επιτρέπεται


Συνεχίζει να προκαλεί με κάθε τρόπο το αίσθημα του ελληνικού λαού, το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς της δυστυχίας μας, σε όλες του τις εκφάνσεις.
Έτσι, εντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά, ο Δήμος Ελευσίνας δεν προσκάλεσε την Χρυσή Αυγή στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνεγερσίας (όπως είχε υποχρέωση να κάνει), αλλά δεν περιορίστηκε μόνο σ’ αυτό. ...Εξέδωσε και ανακοίνωση, με την οποία πάει να βγει κι από πάνω, υποστηρίζοντας ότι δέχτηκε… απειλές από τον Η. Κασιδιάρη και καλεί τον… λαό (εννοώντας τον μαρξιστικό-παρακρατικό συρφετό…) να περιφρουρήσει την παρανομία του! Ιδού:
“Η πάγια θέση της Δημοτικής Αρχής είναι να μην καλεί εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής στις εκδηλώσεις του Δήμου. Με βάση αυτό το πλαίσιο, δεν κλήθηκαν στις τελετές για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου. Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013, τις βραδινές ώρες, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κος Ηλίας Κασιδιάρης, τηλεφώνησε στον Δήμαρχο Ελευσίνας κο Γεώργιο Τσουκαλά και με ύβρεις, απείλησε και απαίτησε να καταθέσουν στεφάνι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής, την Δευτέρα 25 Μαρτίου στην τελετή πριν την μαθητική παρέλαση. Η Δημοτική Αρχή, καλεί τον λαό και τους φορείς της πόλης, να αποδοκιμάσουν αυτές τις ενέργειες και να περιφρουρήσουν τις δημοκρατικές αξίες και τους θεσμούς της πόλης μας.”
Φυσικά, εφόσον πρόκειται για την Χρυσή Αυγή, όλες οι παρανομίες επιτρέπονται και το σύνταγμα ποδοπατείται από την ομήγυρη του… συνταγματικού (!!!) τόξου. Αλλά, θα ’ρθει ο καιρός να γίνουν και οι δημοτικές εκλογές (όσο κι αν κάποιοι… δημοκράταροι τις πάνε πίσω, γιατί ξέρουν πως δε θα ξαναβγούν ούτε με σφαίρες…) και τότε θα δοθεί η δυνατότητα στον καθ’ ύλην αρμόδιο –στον ελληνικό λαό και στη συγκεκριμένη περίπτωση στο λαό της Ελευσίνας- να απαντήσει καταλλήλως και να στείλει τους υπευθύνους της δυστυχίας μας και τους κατά τόπους αντιπροσώπους τους, εκεί που τους αξίζει!