Επίθεση στις ...τουαλέτες των γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Ρόδο έκαναν θρασύδειλοι άπλυτοι - Άπλυτοι είναι, είχαν να λύσουν "διαφορές" με τις τουαλέτες !


Τα ξημερώματα θρασύδειλοι γνωστοί - άγνωστοι προσπάθησαν ανεπιτυχώς να καταστρέψουν τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Ρόδου του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή.  Οι παλικαράδες της αριστεράς, αφού παραβίασαν την εξωτερική πόρτα των γραφείων βρήκαν την πόρτα της τουαλέτας ανοιχτή όπου τα έβαλαν με τους τοίχους, ενώ σπάσανε και τον νιπτήρα.
Στην συνέχεια εξαφανίστηκαν τρέχοντας, αφού άφησαν την υπογραφή τους και πολλά αποτυπώματα στο εσωτερικό...





Η Τ.O. Ρόδου έχει ήδη καταθέσει μήνυση για την επίθεση που δέχθηκε. Οι αστυνομικές Αρχές έχουν πάρει τα αποτυπώματα και αναμένουμε να δούμε εάν θα προχωρήσει η έρευνα, ώστε να συλληφθούν έστω και για μια φορά οι πασίγνωστοι κουκουλοφόροι. Όλοι αυτοί πρέπει να γνωρίζουν ότι την Χρυσή Αυγή δεν την σταματάνε ούτε με βόμβες ούτε με εκρήξεις πόσο μάλλον με τέτοιες θρασύδειλες επιθέσεις.

Προφανώς οι άπλυτοι είχαν ενοχληθεί από την έντονη δραστηριότητα της Τ.Ο, Ρόδου , η ποία το περασμένο Σάββατο πραγματοποίησε εκτεταμένη ενημερωτική δράση με διανομή εκατοντάδων φύλλων της εφημερίδας "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" στο κέντρο της πόλης της Ρόδου με μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο.  

Τ.Ο. Ρόδου – Γραφείο Τύπου

Υ.Γ. Όσο μας πολεμάτε τόσο δυναμικότερος θα είναι ο αγώνας μας για την λευτεριά της πατρίδας μας.

Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη ενημερωτική δράση από την Τ.Ο. Ρόδου με διανομή εκατοντάδων φύλλων της εφημερίδας "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" στο κέντρο της πόλης της Ρόδου με μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο.