ΠΡΟΣΟΧΗ - Στη Πρέβεζα μπαίνουν γύφτισες στις πολυκατοικίες και αρπάζουν ότι βρουν


Όλο και πιο συχνά γίνονται τα περιστατικά που συμβαίνουν στην Πρέβεζα με πρωταγωνίστριες αθίγγανες γυναίκες και θύματα ανυποψίαστους πολίτες.
Την Κυριακή μάλιστα ...



«χτύπησαν» σε πολυκατοικία στην περιοχή της Νεάπολης αλλά έγιναν αντιληπτές από ένοικο της πολυκατοικίας που άρχισε να καλεί σε βοήθεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Pamepreveza.gr, την Κυριακή το πρωί, ένοικος πολυκατοικίας άκουσε στην είσοδο του διαμερίσματός της θόρυβο και άνοιξε την πόρτα να δει τι συμβαίνει.
Μπροστά της εμφανίστηκαν δύο γυναίκες, αθίγγανες, οι οποίες είχαν ανοίξει τα συρτάρια ενός ντουλαπιού που υπήρχε στην είσοδο και έψαχναν…
Το θράσος των αθίγγανων ήταν μεγάλο αφού με το που είδαν την κυρία, η μια την εμπόδισε να κλείσει ξανά την πόρτα, ακουμπώντας με δύναμη το χέρι της επάνω σε αυτή και ζητώντας να τους δώσει … «κάτι».
Η ένοικος της πολυκατοικίας άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια αλλά δυστυχώς κανείς άλλος δεν υπήρχε στα άλλα διαμερίσματα, λόγω και της ημέρας (Κυριακή) ενώ κατάφερε να κλείσει την πόρτα εμποδίζοντας τις θρασύτατες γυναίκες να εισέλθουν σε αυτό…
Στις κραυγές της φοβισμένης γυναίκας, ότι θα φωνάξει την αστυνομία, οι αθίγγανες το έβαλαν στα πόδια χωρίς να προλάβουν να αφαιρέσουν κάτι.
Το περιστατικό δεν καταγγέλθηκε στην αστυνομία και είναι ένα από τα πολλά παρόμοια που δυστυχώς συμβαίνουν στην πόλη μας με τους πολίτες να ζητούν να λάβει ένα τέλος το φαινόμενο αυτό…!!!


pamepreveza.gr