"Συριζαία" βουλευτής Σάμου, ζητάει την ΑΜΕΣΗ απελευθεύρωση των λαθρομεταναστών

  https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhFQpOPHlwvCtN7q0F7EIN1gxf9GL0aMeK60x2RsR8Ufm4X_EGs2cTemue2jIwJVF_5e-vqJs2MtbMjrlA1tab1V_rh8g6_-zexGfGUVCVcXpvzxiSHAOjN-mvtgIDmDgmRkxsCSpJxsFzx/s1600/kalogeri.jpg https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEji4EZXr35ftNa7NWJIul1N33ErXWrYMQkNXdUewEelM-_uXfdLbeTxRvRLWzipjVIhJlfuCue-3nIds4YvO-4-VZj3dHuJxyibpKNGqulnfwCvTSjCC8X4kj34dKOxlMpxcoCXO2l_kfVs/s1600/illegalaliens_12.jpg
Με αφορμή τη συνάντηση της βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Σάμου, Αγνής Καλογερή με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου, δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο το γεγονός της ιδιαίτερης ευαισθησίας της στο θέμα των Σύριων λαθρομεταναστών που φιλοξενούνται στο χώρο του Λ.Τ. Σάμου.  
Δεσμεύτηκε μάλιστα να μεταφέρει αίτημα προς την κυβέρνηση για την άμεση απελευθέρωση τους (!!!) και να ενημερώσει για τις συνθήκες διαμονής τους.
Ρωτάμε την κυρία βουλευτή: Τι εννοεί με την έκφραση "άμεση απελευθέρωση" των Σύριων παράνομων εισβολέων; Δεν αντιλαμβάνεται ότι...
 
προκύπτει θέμα πρώτα από όλα ασφάλειας των Ελλήνων Σαμίων πολιτών; Δε συνεπάγεται αυτή η κίνηση την περαιτέρω υποβάθμιση του νησιού μας; Μόνο μέλημά σας κα Καλογερή είναι οι λαθροέποικοι ή τα σοβαρά και αμέτρητα προβλήματα που ταλανίζουν το σύνολο των Ελλήνων Σαμίων; Προβλήματα στα οποία όλοι οι ψηφοφόροι σας περιμένουν εναγωνίως να δουν κάποια λύση, αλλά μάταια. 
Βλέποντας λοιπόν όλη αυτή την κατάσταση, δεν έχουμε παρά να σας προτείνουμε την άμεση φιλοξενία όλων των λαθρομεταναστών στις οικίες των ομοϊδεατών σας με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Φτάνει πια!!! 
Αυτός ο τόπος δεν αντέχει άλλο τη συνεχιζόμενη λαθροεισβολή κάθε λογής παρανόμου και τη συνέχιση της σήψης του ήδη σάπιου κοινωνικού ιστού. Αυτό το πρωτοφανές ελληνικό φαινόμενο προστασίας των λαθρομεταναστών κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει.