Υποψ. Βουλευτης της Ν.Δ. επενδύει στο φόβο των πολιτών

 http://static.parapolitika.gr/0/images/article_thumbs_cropped/moraitakis_alexandros_600_375_-1520156875.JPG
Μπορεί να μοιάζει αδιανόητο για τους περισσότερους από εμάς, όμως υπάρχουν κάποιοι συμπολίτες μας οι οποίοι μάλιστα έχουν ζητήσει και την ψήφο μας που επενδύουν πάνω στο φόβο και την απελπισία μας για το ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή.
Χαρακτηριστική περίπτωση ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης - ο οποίος είναι πρώτος επιλαχών βουλευτής της ΝΔ στην Α΄ Αθηνών – και, όπως αποκαλύπτει σήμερα το diktionews.gr, έστειλε στους ψηφοφόρους του το εξής sms:...
 
«ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ NUNTIUS ΑΧΕΠΕΥ ΜΕ ΘΕΜΑ "Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ". ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ: 6-11-12-13 ΙΟΥΝΙΟΥ. ΩΡΕΣ 19.00-21.00» και ακολουθεί το τηλέφωνο επικοινωνίας!
Με πολύ απλά λόγια δηλαδή ο και πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της συγκεκριμένης ΑΧΕΠΕΥ (Ανώνυμη Χρηματιστηριακή Εταιρεία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών) αλλά και πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ (Συμβουλίου Μετόχων Χρηματιστηρίου Αθηνών), με έμμεσο αλλά σαφέστατο τρόπο τρομοκρατεί τους πολίτες υπονοώντας ότι πρέπει να προετοιμαζόμαστε για την επιστροφή στη δραχμή με ό,τι αυτό σημαίνει. Και να σκεφτεί κανείς ότι τον «πολιτικό» αυτόν τον εμπιστεύτηκαν 5.469 ψηφοφόροι της Α΄ Αθηνών και ως πρώτος επιλαχών βουλευτής μπορεί οποιαδήποτε στιγμή νε ορκιστεί εκπρόσωπός μας στη Βουλή των Ελλήνων!