GAY ZEYΓΑΡΙ "ΓΕΝΝΗΣΕ"… ΓΙΟ! - ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η "ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ"

Γεννητούρια είχε ένα ζευγάρι gay στις ΗΠΑ. Πριν λίγες ώρες ήρθε στο κόσμο το παιδάκι τους.
Μην ανησυχείτε, δεν βγήκε από εκεί που φαντάζονται οι κακεντρεχείς.....

Χρησιμοποίησαν παρένθετη μητέρα.
Η όλη διαδικασία όχι απλώς προβάλλεται ως κάτι το φυσιολογικό, αλλά και ως … επίτευγμα!
Οι φωτογραφίες της Καναδής φωτογράφου Lindsay Foster είναι γροθιά στο στομάχι όλων μας, όσων ακόμα επιθυμούν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους σε ένα κόσμο που οι άντρες θα είναι άντρες και όχι “άντρες” και οι γυναίκες, “γυναίκες” και βέβαια σε αυτό το κόσμο, όποιος έχει διαφοφετική επιλογή, δικαίωμά του, αλλά όχι να μας το παρουσιάζουν και ως επίτευγμα και “κοινωνική κατάκτηση”
Ο BJ Barone και ο Frankie Nelson ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων κράτησαν για πρώτη φορά στα χέρια τους τον νεογέννητο Milo στις 27 Ιουνίου και αμέσως μετά η φωτογράφος πόσταρε την φωτογραφία των τριών τους στο Facebook.
Σε χρόνο μηδέν ήταν χιλιάδες τα «likes» που απέσπασε, ενώ μοιράστηκε περισσότερες από 6.000 φορές. Καταλαβαίνετε πόσο το μη φυσιολογικό έχει παρεισφρήσει στην κοινωνία.
«Είχα την ευκαιρία να φωτογραφίσω την συγκλονιστική στιγμή της γέννησης του μικρού και την παράδοση του στους δύο γονείς του που αδημονούσαν να τον κρατήσουν στα χέρια τους. Πέρασα πολλές ώρες στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου περιμέναμε μαζί την ώρα που η παρένθετη μητέρα έφερνε στον κόσμο το μωράκι. Στιγμές μετά τη γέννηση οι δυο τους κράτησαν τον Milo στα χέρια τους.
Κατέγραψα με τον φακό μου στα πρόσωπα τους τα συναισθήματα που κάθε γονιός έχει όταν γεννιέται το παιδί του. Οι δύο άντρες μίλησαν με την γυναίκα που έφερε στον κόσμο το παιδί για τις λεπτομέρειες της γέννας και έχουν εκπαιδευτεί για την ανατροφή του παιδιού τους», έγραψε η φωτογράφος στο προφίλ της στο Facebook.
«Είμαι πολύ περήφανη για αυτούς τους δύο γονείς», συμπλήρωσε, αναφέροντας ότι είχε κληθεί από το ζευγάρι για να καταγράψει το γεγονός.
Οι δύο μπαμπάδες σχολίασαν ότι οι φωτογραφίες αποτυπώνουν την ανιδιοτελή τους αγάπη για το νεογέννητο και την υπερηφάνεια τους για το γεγονός.
Μεταξύ άλλων, σχολίασαν και τα αρνητικά σχόλια που δημοσιεύθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα:
«Σεβόμαστε όλα τα σχόλια που κάνατε, παρότι δεν συμφωνούμε με τα αρνητικά. Τα θετικά είναι συντριπτικά περισσότερα από τα αρνητικά άλλωστε. Όλοι έχουν την άποψη τους και είναι σεβαστή. Είναι μια στιγμή αγνής αγάπης και αποδοχής. O Milo θα περιβληθεί από πραγματικά ανιδιοτελή αγάπη και θα μεγαλώσει μαθαίνοντας να αποδέχεται διαφορετικούς τύπους οικογένειας, αλλά και να αποδέχεται τον καθένα με την ιδιαιτερότητα του. Ο Milo γεννήθηκε όσο διεξαγόταν το World Pride. Οι φωτογραφίες του αντιπροσωπεύουν την υπερηφάνεια για αυτό που πραγματικά είμαστε. Η αγάπη δεν γνωρίζει χρώμα, φύλο και σεξουαλικό προσανατολισμό. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας».
Λοιπόν, ο καθείς στο κρεβάτι του μπορέι να κανει ότι θέλει. Γούστο του και καπέλο του, και δεν μας πέφτει λόγος. Όμως το να μεγαλώσει ένα παιδί σε “παραδοσιακό” φυσιολογικό περιβάλλον μας αφορά όλους. Πιθανότατα οι gay γονείς, να το αγαπάνε το παιδί, δεν αντιλέγουμε. Δεν είναι όμως τα πρότυπα που πρέπει να έχει. Κατά βάσην ούτε δικιά τους ευθυνη είναι αυτός ο παραλογισμός που συμβαίνει σε όλο τον πλανήτη πλην Ρωσίας λόγω Β.Πούτιν και μερικών ακόμα χωρών που κρατάνε ψηλά τη σημαία της λογικής (δεν αναφερόμαστε σε ισλαμιστικές χώρες παλαβών τακφιριστών που ζητούν το θάνατο των gay). 
Εν τω μεταξύ αυθυποβάλλονται και οι δυο αφού εμφανίζονται ημίγυμνοι στο μαιευτήριο, όπως θα ήταν και μια αληθινή μητέρα! Μόνο που δεν το βύζαξαν.
Είναι αποκλειστική ευθύνη των νεοταξίτικων κέντρων εξουσίας που εδράζουν στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ και στο City του Λονδίνου και επιδιώκουν την δημιουργία ενός πολύχρωμου μαζάνθρωπου, χωρίς έθνος, θρησκεία, οικογενεια, και τώρα φύλο, ώστε να είναι απόλυτα ελενξιμος, υπάκουος και προπαντός χαμηλής νοημοσύνης. Η ΝΤΠ επιδιώκει την μειωση του πληθυσμού και τον έλεγχο των γεννήσεων. 
Εάν όλοι πειστούν να ζουν “παρα φύσιν” τότε τα παιδιά θα γενιούνται υπό έλεγχο, μόνο σε εργαστήρια, και θα μεγαλώνουν όπως θέλουν αυτοί.
Άλλωστε το είχε πει και ο Dave Russo αποθανόν σκηνοθέτης το 2006, όταν δημόσια είχε δηλώσει ότι ένας Rockfeller του είχε αποκαλύψει ότι οι επικυρίαρχοι του πλανήτη θέλουν τα παιδιά μας να τα μεγαλώνουν όπως θέλουν αυτοί.Ακολουθεί και το βίντεο όπου το αποκαλύπτει μετά το 9:40 τα σχέδια των επικυρίαρχων για τα παιδιά και τις γυναίκες. Δείτε ολο το βίντεο θα μάθετε πολλά. O Dave Russo πέθανε από καρκίνο ένα χρόνο μετά.
Ο Χριστός και η Παναγιά μαζί μας
 
 
 


defencenet.gr