Εννέα μήνες στις φυλακές Κορυδαλλού περιμένοντας τα... "στοιχεία" - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Η πολιτική δίωξη της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου κατά της Χρυσής Αυγής έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Αυτοί οι "κύριοι", οι οποίοι παριστάνουν τους δημοκράτες, χωρίς αιδώ έχουν προχωρήσει σε διώξεις όχι μόνο με βάση την συλλογική ευθύνη, αλλά και την οικογενειακή ευθύνη, πράγμα το οποίο δεν συνέβη ούτε επί των ημερών της 21ης Απριλίου! Είναι όμως τόσο μεγάλη η εμπάθεια του βουλιμικού για εξουσία Σαμαρά, ο οποίος πολιτικά καταρρέει, που δεν διστάζει μπροστά σε ...

τίποτε.
Ομιλούν τα φερέφωνά τους στα ΜΜΕ της μίζας, της ρεμούλας και της διαπλοκής για αδιάσειστα στοιχεία κατά της Χρυσής Αυγής, αλλά αδιάσειστα στοιχεία εννέα ολόκληρους μήνες όπου ευρίσκομαι όντας βουλευτής και Αρχηγός του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας, στη φυλακή, δεν έχουν παρουσιαστεί. Όσο για την αριστερά των δικαιωμάτων, έχει αποδειχθεί ένας πολύ βολικός συνέταιρος της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου σε αυτήν την πρωτοφανή πολιτική δίωξη. Για πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία του τόπου προφυλακίζονται ο ένας μετά τον άλλον βουλευτές και ουδείς συγκινείται. Το αντίθετον! Τα συνεργαζόμενα ΜΜΕ των "νταβατζήδων" επιχαίρουν, καλύπτουν και χειροκροτούν την τυραννία.
Από την πρώτη στιγμή της κατάθεσής μου στον ανακριτή Γεωργουλέα, δήλωσα ότι τα τηλέφωνά μου - κινητά και σταθερά - παρακολουθούνται κι ότι έχουν την δυνατότητα την τεχνολογική και το αιτούμαι από πλευράς νομικής να κάνουν άρση του απορρήτου. Δεν το έκαναν. Γιατί εάν το έκαναν αποδεικνυόταν η αθωότητά μας και αυτοί μας ήθελαν και μας θέλουν οπωσδήποτε ένοχους.
ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
Αμέσως μετά την παράνομη σύλληψή μας, η οποία έγινε χωρίς την άρση της βουλευτικής μας ασυλίας, με τρόπο αντισυνταγματικό και δικολαβίστικο, μας οδήγησαν στην εισαγγελέα η οποία δήλωσε ενώπιον μάλιστα των συνηγόρων μας ότι υπάρχουν "προγενέστερες συνακροάσεις" οι οποίες αποδεικνύουν την ενοχή μας!!! Μόνο που οι συνακροάσεις αυτές δεν εμφανίστηκαν ποτέ στην δικογραφία. Σε μία δικογραφία που έχουν γίνει εγκλήματα πολιτικά και ποινικά. 
Σχετικά με τις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων μας, το τελευταίο τεύχος του περιοδικού CRASH περιέχει άρθρο σύμφωνα με το οποίο εγένετο συστηματική παρακολούθηση των τηλεφώνων των στελεχών της Χρυσής Αυγής, οι οποίες άλλες ήταν νόμιμες και άλλες παράνομες! Είναι σαφές ότι αναφέρεται στις περίφημες συνακροάσεις για θέματα εθνικής ασφαλείας, για τις οποίες μας μίλησε η εισαγγελεύς και οι οποίες εξαφανίστηκαν εντελώς!
Εννέα μήνες ευρίσκομαι στη φυλακή χωρίς στοιχεία, χωρίς αποδείξεις για την ενοχή μου και ένα ολόκληρο σύστημα, ένα ολόκληρο καθεστώς αδιαφορώντας πλήρως για την λαϊκή θέληση, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του το 10% των Ελλήνων, το οποίο ψήφισε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρόσφατα, παρ' όλη τη λάσπη και την συκοφαντία, συνεχίζει την πολιτική μου ομηρία γεμάτο πανικό και τρόμο για την Αλήθεια!
Στην τηλεοπτική εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου "ΕΝΙΚΟΣ", ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Δένδιας, σε σχετική ερώτηση κατηγορηματικά δήλωσε και υπάρχει και το σχετικό τηλεοπτικό υλικό ότι δεν βρέθηκε οπλοστάσιο στη Χρυσή Αυγή. Αμέσως μετά την δήλωση Δένδια ασκήθηκε πρόσθετη δίωξη για τα ελάχιστα κυνηγετικά όπλα και πιστόλια τα οποία ευρέθηκαν μετά από περισσότερες από εκατό έρευνες σε γραφεία και κατοικίες, πρόσθετη δίωξη ότι δήθεν αυτά τα όπλα, τα οποία κατείχαν όσοι τα κατείχαν για την προσωπική τους ασφάλεια ήταν για να προμηθεύσουν την περίφημη "εγκληματική οργάνωση"!
Δεν βρήκαν οπλοστάσια, δεν βρήκαν μαύρο χρήμα, δεν βρήκαν τίποτε, κόβουν και ράβουν σαν δήμιοι την δικογραφία και προσπαθούν να μας καταστήσουν ένοχους, ενώ γνωρίζουν από το υλικό που έχουν από τις παράνομες παρακολουθήσεις των τηλεφώνων μας ότι είμαστε ΑΘΩΟΙ!
ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΚΕΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΤΗΛΕΔΙΚΕΣ;
Όταν συμπληρώθηκαν έξι μήνες από την προφυλάκισή μου έπρεπε να βρουν τρόπο να παρατείνουν την φυλάκισή μου και με ένα τερατώδες σκεπτικό παρέτειναν αυτήν. Στο σκεπτικό τους, εκτός του ότι είχα τα δύο πιστόλια στο σπίτι μου, τα οποία επαναλαμβάνω είχα για προσωπική μου ασφάλεια, γιατί ήμουν στόχος τρομοκρατών και παράνομα ο Δένδιας μου είχε αφαιρέσει την αστυνομική προστασία, την οποία σύμφωνα με τον νόμο προβλέπεται να έχει ο επικεφαλής κάθε κοινοβουλευτικού κόμματος, εκτός αυτού, παραθέτουν κάποιες τηλεφωνικές επαφές μου τις οποίες δήθεν έκανα από τα γραφεία της οδού Μεσογείων. Από τα οποία γραφεία της οδού Μεσογείων όμως, όχι απλά ήμουν απών εκείνο το χρονικό διάστημα, αλλά ήταν παρών προκειμένου να κάνει έρευνα με αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής ο εισαγγελέας κ. Νομικός. Το ότι ήμουν στόχος τρομοκρατών απεδείχθη με τρόπο δραματικό με την στυγερή δολοφονία μόλις ένα μήνα μετά των Εθνομαρτύρων Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.
Όλο αυτό το χρονικό διάστημα με τρόπο παράνομο και απροκάλυπτα κυνικό, οι αρχές διαρρέουν στοιχεία στα κανάλια των νταβατζήδων και τις φυλλάδες τους, στα ΜΜΕ του καθεστώτος των διεφθαρμένων, τα οποία μας έχουν καταδικάσει πριν καν γίνει η δίκη! Και τι δεν έχουν πει όλους αυτούς τους μήνες… Τίποτε δεν έχει αποδειχθεί. Ψέματα ατέλειωτα για οπλοστάσια, σκοτεινούς εφοπλιστές χρηματοδότες, δολοφονίες κλπ. Τίποτε δεν έχει αποδειχθεί για όλα αυτά όμως έχουν δημιουργήσει το κλίμα, εκτελώντας ένα συμβόλαιο πολιτικού θανάτου, ένα κλίμα απόλυτης ενοχής μας! Αλήθεια, χρειάζονται δίκες όταν έχουν προηγηθεί η τηλεδίκες;…
Ακόμη περιμένω τα στοιχεία τα οποία δεν θα έλθουν ποτέ γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν. Για την φυλάκισή μας και την πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής στήθηκε μια πολιτική σκευωρία από ένα καθεστώς που καταρρέει.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΕΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ
Μέσα από το κελί της φυλακής μου εκφράζοντας όλους όσους με υπερηφάνεια και τιμή διώκονται για τις Ιδέες τους, δηλώνω ότι θα πολεμήσουμε το σάπιο καθεστώς τους μέχρι την ύστατη στιγμή που θα κτυπά η Ελληνική καρδιά μας.
Ανάμεσα σε προσκυνημένους, σε βολεμένους κάθε είδους, είτε αυτοί είναι τα πλουσιοπάροχα αμειβόμενα golden boys της εξουσίας τους, είτε σε φοβισμένους μικροαστούς οι οποίοι αρκούνται στα ψίχουλα της εξουσίας τους, ανάμεσα σε όλους αυτούς, ανάμεσα σε ερείπια ψυχών υπάρχουν κάποιοι που παραμένουν όρθιοι και κατάμουτρα τους λένε: ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΤΕ ΤΥΡΑΝΝΟΙ!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ