Χαμός στο ΠΑΣΟΚ: «Καρικατούρα» το χαρακτήρισε ο Χρυσοχοΐδης


«Η φτώχεια φέρνει γκρίνια» και εκεί στο ΠΑΣΟΚ το ξέρουν καλά, καθώς ο αλληλοσπαραγμός δίνει και παίρνει στο άλλοτε κραταιό αυτό κόμμα. Αυτή την φορά ήταν η σειρά του Μιχάλη Χρυσοχοίδη να αμφισβητήσει τον νυν αρχικαρεκλάρχη του ΠΑΣΟΚ, θέτοντας κι αυτός υποψηφιότητα για την επόμενη ημέρα μετά το οριστικό ναυάγιο του εν λόγω κομματικού σαπιοκάραβου.
Μιλώντας σε ιστοσελίδα ο Χρυσοχοίδης υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν πρέπει να είναι ...
 
παρακολούθημα κάποιας άλλης πολιτικής δύναμης ή συμπλήρωμα σε κυβέρνηση, αλλά πρέπει να καταστεί αυτοδύναμο πολιτικό κόμμα», ενώ έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει «καρικατούρα» το κόμμα στο οποίο συμμετέχει, διότι, όπως σημείωσε «δεν έχει μια διακριτή προοδευτική ταυτότητα που να το καθιστά εκλόγιμο». Έκανε, μάλιστα, σαφή την πρόθεσή του να ηγηθεί αυτός του ΠΑΣΟΚ μετά την αποπομπή Βενιζέλου λέγοντας ότι «έπειτα από τόσα χρόνια αισθάνομαι την υποχρέωση να υπερασπιστώ την παράταξη και να αναλάβω την ευθύνη για τα όποια λάθη έχουν γίνει, αλλά και για το μέλλον της».
Από την δική του μεριά ο «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ πέρασε στην αντεπίθεση χαρακτηρίζοντας ως «γελοία» την συζήτηση  περί αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, καθιστώντας σαφές ότι δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να αφήσει την αρχηγική καρέκλα, έστω κι αν αυτή περιστοιχίζεται από συντρίμμια. Αν μη τι άλλο η επόμενη εκλογική αναμέτρηση αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και για το γεγονός ότι η συνεχιζόμενη κατρακύλα του αμαρτωλού και εγκληματικού ΠΑΣΟΚ θα ανοίξει τον «Ασκό του Αιόλου», με γιγάντωση της εσωκομματικής αντιπαράθεσης και κορύφωση των «μαχαιρωμάτων» τόσο ανάμεσα στους επίδοξους δελφίνους, όσο και από κοινού όλοι τους κατά του βουλιμικού για εξουσία Βενιζέλου.

Γιώργος Μάστορας