Αντισταθείτε στον αφανισμό του Έθνους με την Χρυσή Αυγή


Περάσαν οι μέρες, περάσαν οι μήνες, περάσαν τα χρόνια, περνάνε οι ζωές μας απαρατήρητες και αδιάφορες στην Ελλάδα του 2014.
Στο σύγχρονο Προκτετοράτο της Ευρώπης, μια Χώρα έφτασε να μετρά σωρευτική ύφεση τα τελευταία πέντε (5) χρόνια περίπου 28-30%.Η Ελλάδα οδηγείται στο Χάος με απρόβλεπτα ...

αποτελέσματα για τους πολίτες της και Κανένας από την συγκυβέρνηση παρωδία ΔΕΝ δείχνει το παραμικρό ενδιαφέρον.
Η ξενοκίνητη Κυβερνητική Χούντα Σαμαρα-Βενιζέλου πράττει ότι είναι οικονομικά Δυνατό για να βουλιάξουν  την χώρα. Ακόμα και σήμερα λίγες μέρες μετά από τις Διπλές Εκλογές, οι Έλληνες ελπίζουν ότι οι άνθρωποι που μας έφτασαν ως εδώ είναι ικανοί να μας οδηγήσουν σε ανάπτυξη;
Δεν καταλάβατε ακόμα πως η Ελλάδα βρίσκεται με τη θηλιά των Μνημονίων στο λαιμό της; Δεν καταλάβατε πως αυτή η πολιτική είναι μια αδιέξοδη πολιτική; Δεν καταλάβατε πως αυτές οι απίθανες και ανεύθυνες κυβερνήσεις των Μνημονίων ακολουθούν επίτηδες λαθεμένες πολιτικές και το μόνο που καταφέρνουν είναι να δημιουργούν συνεχώς μια δυναμική εξόδου από την κρίση που είναι απορίας άξιο εάν πραγματικά θέλουν την έξοδο της χώρας από αυτήν. Γιατί οι επιλογές που κάνουν οδηγούν την χώρα σε βαθειά ύφεση χωρίς γυρισμό.
Οι συνεχιζόμενοι νέοι φόροι διέλυσαν την εμπορική κίνηση των μεσαίων καταστημάτων, με αποτέλεσμα τα καθημερινά λουκέτα. Οι απανωτοί φόροι στην ακίνητη περιουσία αδρανοποιούν τις οικοδομικές δραστηριότητες. Γέμισε η αγορά ακάλυπτες επιταγές. Η ανεργία αγγίζει το 30%. 3 εκατ. Ελλήνων βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας. Δώδεκα δισ. ευρώ το χρόνο εξάγονται από τους λαθρομετανάστες στις χώρες τους. Εκατό εκατ. ευρώ το μήνα μας στοιχίζει η ιατρική περίθαλψη των λαθρομεταναστών.
Τριάντα πέντε χιλιάδες επιδόματα ανεργίας δίνονται σε «οικονομικούς μετανάστες». Τεράστια ποσά εξάγονται από τη χώρα δια μέσω της αγοράς προϊόντων από τα μεγάλα πολυκαταστήματα, τα οποία είναι όλα ξένων συμφερόντων. Γι΄αυτό κάποτε θα πρέπει ο ευνουχισμένος λαός μας να κηρύξει εμπάργκο σε ότι μη Ελληνικό και να τονώσει, μέσω των αγορών Ελληνικών προϊόντων την εγχώρια οικονομία. Μπροστά σ΄ αυτήν την κατάσταση, οι πολιτικοί μας το μόνο που κάνουν είναι να δίνουν σκληρή μάχη για να διατηρηθούν όλα τους τα προνόμια.
Η μανιώδης προσπάθεια να κρατηθεί η Ελλάδα στην ευρωζώνη υπό συνθήκες που δεν είναι βιώσιμες, μετατρέπει την χώρα σε ένα είδος Κοσοόβου, ένα προτεκτοράτο της ΕΕ που δεν παράγει τίποτα άλλο παρά πλεονάζουσα εργασία (surplus labour) και ανεξέλεκτη φτώχεια.
Τα Ελληνικά Πανεπιστήμια παράγουν (όταν λειτουργούν) επιστημονικό προσωπικό με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων και τις θυσίες της Ελληνικής οικογένειας, για να βλέπουν τα Ελληνόπουλα μετά το πέρας των σπουδών τους να μεταναστεύουν σε άλλες χώρες. Οι πληγές που έχουν ανοίξει στην Μεταπολιτευτική Ελλάδα δεν είναι δυνατόν να μετρηθούν και κυριολεκτικά θα έλεγα με τα όσα έχουμε διδαχθεί στην Οικονομική Επιστήμη, είναι πολύ δύσκολο να αντιστραφεί αυτός ο αυτοκαταστροφικός ρυθμός ΑΝ δεν παρθούν γενέες Πολιτικές αποφάσεις.
Τα κόμματα εξουσίας (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) κυριολεκτικά κατακλέψαν την Πατρίδα μας και η Δικαιοσύνη σφυρίζει αδιάφορα, ενώ τώρα περισσότερο από ποτέ, την χρειαζόμαστε για να ξεβρωμίσει ο τόπος μας. Δυστυχώς τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ μαζί με το πτωχευμένο εγχώριο Τραπεζικό σύστημα και την Διεφθαρμένη πολιτική ελίτ, που κυβερνά τον τόπο μας, έχουν στήσει ένα Καρτέλ συμφερόντων και κερδοσκοπούν τα τελευταία 40 τουλάχιστον χρόνια.
Ο Αριστοτέλης στα πολιτικά του γράφει: «Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφενός για να συντηρείται με τα χρήματά τους, η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου να είναι απασχολημένοι και να μη τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, και η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά».
Το Δόγμα του σοκ στην οικονομία εφαρμόζεται στους Λαούς, και ειδικά στον Ελληνικό Λαό, με τα δάνεια, με τη καταχρέωση της χώρας, με τα τοκοχρεολύσια που σκλαβώνουν τη χώρα, (αφού όλα τα έσοδα του κράτους πηγαίνουν στους δανειστές μας), με το κλείσιμο των Βιομηχανιών, το κλείσιμο των καταστημάτων, με την Ανεργία, τη βαριά φορολογία, τα χαράτσια, το Χρηματιστήριο με τις μετοχές να έχουν χάσει την αξία τους, με τα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου που τα «κούρεψαν», και έτσι έχασαν με μετοχές και ομόλογα οι Έλληνες επενδυτές τα χρήματά τους, τη μείωση μισθών και συντάξεων, κ.λ.π.
Το δόγμα του σοκ συνδέει τα βασανιστήρια με ηλεκτροσόκ με το σοκ που δέχεται μια κοινωνία από τα σκληρά οικονομικά μέτρα, όπως απέδειξε η Καναδή ερευνήτρια του φαινομένου αυτού, Ναόμι Κλάιν, στο βιβλίο της «The Shock Doctrine» (2007), στο οποίο κάνει εκτεταμένη αναφορά στα πειράματα με ηλεκτροσόκ και ψυχότροπες ουσίες που έγιναν στη δεκαετία 1950 στο Πανεπιστήμιο Μακγκίλ του Καναδά υπό την εποπτεία του καθηγητή ψυχιατρικής Γουέιν Κάμερον και τη χρηματοδότηση της CIA. Ο ψυχίατρος προσπαθούσε με ηλεκτροσόκ να αποκόψει έναν άνθρωπο από την πραγματικότητα και μέσα από το σοκ να τον επαναφέρει σε μια κατάσταση «λευκού χαρτιού», όπου ο καθένας θα μπορούσε να «γράψει» τον ιδανικό άνθρωπο.

Στην πολιτική στρατηγική η εφαρμογή του δόγματος του σοκ είναι μια μορφή στρατηγικού ψυχολογικού πολέμου, όπου αν σκοπός είναι να γίνουν ταχύτατες μεταρρυθμίσεις θα πρέπει να ακολουθηθούν τέσσερα στάδια: πρώτον να υπονομευτεί το υπάρχον οικονομικό σύστημα, δεύτερον, να οδηγηθούν τα πράγματα σε μία κρίση όπου το κράτος από μόνο του να αδυνατεί να τη διαχειριστεί και να αναγκαστεί να ζητήσει βοήθεια των διεθνών θεσμών, τρίτον, με τη διεθνή ανταπόκριση για βοήθεια να γίνει με τέτοιο τρόπο η διαχείριση της κρίσης, όπου το κράτος να απολέσει τη δυνατότητα ικανής διαπραγμάτευσης και να ευρίσκεται συνεχώς έμπροσθεν σκληρών διλημμάτων όπου η μία επιλογή να είναι η καταστροφή και τέταρτον, η εξομάλυνση, κατά την οποία το κράτος και η κοινωνία έχουν πλέον αποδεχτεί τις αλλαγές μετά το σοκ. Το αποτέλεσμα του στρατηγικού ψυχολογικού πολέμου είναι η διάβρωση της εθνικής κυριαρχίας του κράτους και η παράδοση της οικονομίας του στις διεθνείς αγορές.
Με όλα αυτά σε πλήρη εφαρμογή έγινε η βίαιη φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού και συνεχίζεται.Και ο ΛΑΟΣ; τι κάνει ο ΛΑΟΣ; Γιατί ΔΕΝ αντιδρά; Ακούμε για «Ανάπτυξη» και «Success story» από εφιάλτες αφελείς και επιπόλαιους υποτελείς πολιτικούς, και τα πιστεύουμε.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ υπάρχει βόλεμα και χαβαλές ακόμα και τώρα, υπάρχει μια λανθάνουσα νοοτροπία στο τρόπο αντιμετώπισης των θεμάτων, υπάρχει μια πλήρης αποχαύνωση από τα ΜΜΕ, υπάρχει μια τραγική διαφθορά σε όλους τους τομείς του κράτους, υπάρχει μια Ομερτά κάποιων κοινωνικών ομάδων που διατηρούν συμφέροντα, υπάρχει εντέλει μια σιωπηρή αποδοχή της μοίρας μας, υπάρχει μια κοινωνική ανοχή που ΔΕΝ δικαιολογείται από την Εθνοκτόνο πολιτική που εφαρμόζουν.
Η Χρυσή Αυγή Διώκεται ανηλεώς για τις πολιτικές της Θέσεις, παρόλο που 540.000 περήφανοι Έλληνες πολίτες, μας έβαλαν μέσα στο κοινοβούλιο για να εκφέρουμε πολιτικό λόγο.
Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει Ανένδοτο αγώνα ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ όσων επιβουλεύονται τις ζωές μας! Είμαστε εδώ για να Ενώσουμε τους Έλληνες και Χρειαζόμαστε ΟΛΟΙ σε αυτήν την Υπερεθνική προσπάθεια.

Παναγιώτης Παγκάκης, οικονομολόγος