Ησυχία υπάρχει μόνο στα νεκροταφεία! - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Άδικα χαίρονται κάποιοι καραγκιόζηδες, πιστεύοντας ότι η Χρυσή Αυγή παρέδωσε ψυχή, σταμάτησε να είναι ένα Κίνημα ριζοσπαστικό και επαναστατικό. Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει την μάχη συνεχίζει τον αγώνα τον καλό για να πέσει η χούντα του μνημονίου, για να σταματήσει τους ...

εθνοπροδότες να ξεπουλούν την Πατρίδα.
Αυτό δεν σημαίνει ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα Κίνημα πολιτικό απόλυτα νόμιμο. Τα παραμύθια και οι αλχημείες περί "εγκληματικής συμμορίας" δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με την δράση της. Η δίωξη της Χρυσής Αυγής ως "εγκληματικής συμμορίας" κατά τον διευθυντή των ΝΕΩΝ Μητρόπουλο, είναι μια "νομική ακροβασία" και κατά τον αρθρογράφο Κοττάκη "νομικό εύρημα που επινοήθηκε".
Σε πρόσφατο συνέδριο επιστημονικό, το οποίο έγινε στην Θεσσαλονίκη, παρουσία του συντάξαντος το τραγελαφικό πόρισμα εισαγγελέα Βουρλιώτη,  το οποίο θα έπρεπε να λέγεται πόρισμα Ψαρρά, ομολογήθηκε ευθέως ότι τα περί "εγκληματικής συμμορίας" μπορεί να πέσουν στο δικαστήριο αλλά είναι χρήσιμα για να γίνεται με τον τρόπο που γίνεται η δίωξη!
Δεν πρόκειται να μας λυγίσει η εμπάθεια και το μίσος που τρέφουν ενάντια σε κάθε τι εθνικιστικό τα ανθρωπάκια της διεφθαρμένης εξουσίας. Όλοι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες παραμένουν ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ  και δεν πρόκειται να σταματήσουν τον αγώνα και όσοι δεν είναι Επαναστάτες απλά δεν είναι Χρυσαυγίτες!
Ο Μέγας Ναπολέων είχε γράψει ότι η γραφίδα και η οβίδα είναι φτιαγμένες από το ίδιο μέταλλο. Με την δύναμη της γραφίδας, λοιπόν, καλώ όλους να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τον Αγώνα για να πέσει αυτή η κυβέρνηση του μνημονίου, μια κυβέρνηση που επίσημα και με την υπογραφή της έχει παραχωρήσει εθνική κυριαρχία, δηλαδή την εθνική ελευθερία των Ελλήνων.
 
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ