Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΟΣ ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟΝ… ΑΡΡΑΒΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΙ ΕΒΑΛΕ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ… "ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ"


Μπορεί να έλεγε –μέχρι πρότινος- ότι είναι… ανοιχτός σε κυβερνητική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και μπορεί να έστειλε μόλις προ δεκαημέρου «θεατές και χειροκροτητές» βουλευτές του συνονθυλεύματός του στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη ΔΕΗ, αλλά τώρα ο πρόεδρος Πάνος ...

ανακρούει πρύμναν και ψάχνει γι’ άλλα… λιμάνια.
Σε συνέντευξή του, λοιπόν, στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel και στην ερώτηση αν θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των αιγιαλών, ο πρόεδρος Πάνος είπε πως οι ΑΝΕΛ δεν θα γίνουν «θεατές και χειροκροτητές σε δημόσιες συγκεντρώσεις και σε περιπτώσεις που καλούμε τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση για πολιτικούς λόγους να σφυρίζει αδιάφορα», διευκρινίζοντας ότι αναφέρεται στην εξεταστική για το μνημόνιο, και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «καλύπτει εμμέσως τον κ. Παπανδρέου» αφού «φλερτάρει με στελέχη του». «Εάν ο κ. Τσίπρας θεωρεί ότι θα κάνει πολιτικό παιχνίδι για να πάρει ψήφους από το ΠΑΣΟΚ και το παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ και θα βάλει στην άκρη, θα παρέχει ασυλία και αυτός προς την κυβέρνηση Παπανδρέου και Παπαδήμου, εμάς να μας ξεχάσει», είπε επί λέξει.
Έβαλε πλώρη για τη μεγάλη επιστροφή στη νουδούλα ο… καπετάνιος (για κλάματα…) ή μας φαίνεται; Εμ βέβαια, το 3,5% στις ευρωεκλογές ισούται με 1,5% σε εθνικές εκλογές και κάποιος τρόπος πρέπει να βρεθεί για να συνεχίζει να μας… σώζει ο λεγάμενος!