Νέα παραδοχή παρέμβασης από τον Αθανασίου: Ναι, πήρα τηλέφωνο την Τσάμη! - ΒΙΝΤΕΟ


Σε ακόμα μία ομολογία (από τις πολλές που έχει κάνει στο παρελθόν) προχώρησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αθανασίου αναφορικά με τις παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης και την ενορχήστρωση της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής.
Σε επίκαιρη του ερώτηση ο βουλευτή Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης ερώτησε τον υπουργό του Σαμαρά για την εγκληματική ολιγωρία των δικαστικών αρχών και του Αθανασίου που οδήγησε σε «παραγραφή» των ευθυνών Βενιζέλου-Παπακωνσταντίνου για το σκάνδαλο των ...

υποβρυχίων.
Παράλληλα, κατακεραύνωσε τον υπουργό δικαστικής εξουσίας για την αποδεδειγμένη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής, καθώς βουλευτές του κόμματος οδηγούνται στην φυλακή με μοναδική κατηγορία ότι είναι μέλη Πολιτικού Συμβουλίου, ενώ σε άλλους επιβάλλονται οι αντισυνταγματικοί περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης του λόγου!

Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης τόνισε πως αυτήν την στιγμή πάνω από 1000 στελέχη, υποψήφιοι και επιστημονικοί συνεργάτες της Χρυσής Αυγής "ζητούν" με υπογραφή τους την ποινική τους δίωξη, αν ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι "εγκληματική οργάνωση", όπως ψευδώς ισχυρίζονται οι επίορκοι δικαστικοί λειτουργοί.
Ο επίορκος υπουργός φυσικά δεν απάντησε σε καμία από τις κατηγορίες, ούτε για το σκάνδαλο Μιχελάκη που χρηματιζόταν από τον Πάλλη και το οποίο "έθαψε" η συγχωριανή του Ευτέρπη Κουτζαμάνη.
Τέλος, για ακόμη μια φορά παραδέχτηκε την παρέμβασή του στο έργο της Δικαιοσύνης, διευκρινίζοντας ότι όταν βρισκόταν στις Βρυξέλλες τηλεφώνησε στην προϊσταμένη του Πρωτοδικείου Τσάμη, την ώρα που απολογούνταν ο Αρχηγός και οι υπόλοιποι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στους ανακριτές, για να μάθει πώς πάει η κατάσταση σε μια υπόθεση που ενδιέφερε όλους τους Έλληνες.