Το αντεθνικό κράτος κόβει δαπάνες από την Υγεία, αλλά προσλαμβάνει διερμηνείς για μετανάστες!


Το αντεθνικό Καθεστώς φροντίζει σε κάθε του απόφαση να υπενθυμίζει προς τους αφελείς τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετεί: αφενός περικόπτει τις δαπάνες για τους Έλληνες στον τομέα της υγείας και αφετέρου κάνει τα πάντα προκειμένου να καταστήσει τη παράνομη διαμονή των ...
 
λαθρομεταναστών στην Ελλάδα παραδεισένια και γεμάτη προνόμια.
Σε αυτά τα πλαίσια εντάσσεται και η υλοποίηση προγράμματος της οργάνωσης ΜΕΤΑδραση, σύμφωνα με το οποίο θα ενταχθούν σε διάφορες νοσοκομειακές μονάδες της χώρας 110 διερμηνείς, τους οποίους μάλιστα ονομάζει «ειδικά εκπαιδευμένους διαπολιτισμικούς μεσολαβητές/διερμηνείς»!
Όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πηγές, το πρόγραμμα υλοποιείται από την οργάνωση ΜΕΤΑδραση και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ένταξης κατά 95% από κοινοτικούς πόρους και 5% από εθνικούς πόρους και θα εφαρμοσθεί σε διάφορα νοσοκομεία, μεταξύ αυτών στο Ηράκλειο Κρήτης, στα Ιωάννινα, σε Χίο, Κω και Λέσβο.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεως, η οργάνωση εξηγεί τη σκοπιμότητα του προγράμματος: η αδυναμία επικοινωνίας με υπηκόους τρίτων χωρών αποτελεί ένα από τα βασικά εμπόδια στη διαχείριση μεταναστευτικών ρευμάτων, ενώ έχει συχνά ως αποτέλεσμα την έλλειψη σεβασμού βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Συνεπώς συμβάλλοντας στην ενδυνάμωση της επικοινωνίας με τους παράνομα εισελθόντες στη χώρα υπηκόους τρίτων χωρών, η οργάνωση επιδιώκει την άρση των εμποδίων στη διαχείριση μεταναστευτικών ρευμάτων. Όπερ σημαίνει, ακόμη μεγαλύτερα μεταναστευτικά ρεύματα προς την Ελλάδα, τον «παράδεισο των λαθρομεταναστών»!
Τι είναι όμως η ΜΕΤΑδραση; Διαβάζουμε στην σελίδα της στο διαδίκτυο: «Η ΜΕΤΑδραση - Δράση για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη είναι μια οργάνωση της κοινωνίας των πολιτών, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα η οποία ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2009 με πρωταρχικό στόχο να συμβάλλει κυρίως σε τομείς οι οποίοι καλύπτονται ελάχιστα ή καθόλου από τους αρμόδιους δημόσιους φορείς καθώς και από φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κοινωνίας των πολιτών.
Η ΜΕΤΑδραση είναι επιχειρησιακός εταίρος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες σε τομείς που σχετίζονται με τη διεθνή προστασία (διαδικασία ασύλου, ενημέρωση πάνω στο δικαίωμα στο άσυλο κ.α.) και συνεργάζεται με ελληνικούς φορείς και άλλους ευρωπαϊκούς και διεθνείς οργανισμούς. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της, η ΜΕΤΑδραση προσπαθεί να διευρύνει τη συνεργασία της με κρατικούς και μη δρόντες με σκοπό την αποτελεσματικότερη εφαρμογή των δράσεων της και την επίτευξη των στόχων της».
Οργάνωση της «κοινωνίας των πολιτών» λοιπόν. Ποια είναι η κοινωνία των πολιτών; Ο πολυφυλετικός συρφετός, τον οποίο επιβάλλει το αντεθνικό Καθεστώς που εξουσιάζει και το οποίο προωθεί παντοιοτρόπως την εθνική αποδόμηση. Καμία μέριμνα από τους «ανθρωπιστές» για τους Έλληνες που πεινούν; Ε, όχι βέβαια, θα μας πουν ρατσιστές!