Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: ΟΧΙ από την Χρυσή Αυγή στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή


Μήνυμα του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου
Η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει την πρόταση της κυβερνήσεως, οποιαδήποτε και εάν είναι αυτή, για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.
Από μία Βουλή, η οποία (ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ!) δεν ανταποκρίνεται στην πολιτική πραγματικότητα και στην θέληση του λαού. Σαμαράς και Βενιζέλος, όντας μία συγκυβέρνηση μειοψηφίας, μίας ...

μειοψηφίας του 31% μόλις, όπως προέκυψε από τις πρόσφατες Ευρωεκλογές, επιθυμούν να παρατείνουν την παραμονή τους στην εξουσία μέχρι το... 2016!
Για να επιτύχουν αυτό πρέπει να συγκεντρώσουν στην Βουλή 180 ψήφους και για τον λόγο αυτό έχουν ξεκινήσει μία βρώμικη προσπάθεια εξαγοράς αποστατών. Σκοπός τους να μαζέψουν κάποια περιφερόμενα πολιτικά ρετάλια για να φθάσουν τον μαγικό αριθμό 180. Η προσπάθειά τους θυμίζει έντονα τις βρώμικες συναλλαγές της δεκαετίας του '60 με τους αποστάτες. Κάτι ξέρει άλλωστε από αποστάσεις ο Αντώνης Σαμαράς, που έριξε την κυβέρνηση της Ν.Δ. το 1993 και στην συνέχεια στήριξε το ΠΑΣΟΚ το 1995 με την εκλογή Στεφανόπουλου στην προεδρία.
Η Χρυσή Αυγή καλεί τους δύο βουλευτές, που εκλέχθηκαν με τις ψήφους των οπαδών της να παραδώσουν τις έδρες τους, εκτός εάν έχουν συμφωνήσει να υπηρετήσουν την Ν.Δ. στα βρώμικα σχέδιά της. Σχέδια, που δεν θα περάσουν γιατί δεν πιστεύουμε ότι θα βρεθούν 25 ΑΤΙΜΟΙ, οι οποίοι ενάντια στην θέληση των ψηφοφόρων τους θα ψηφίσουν την πρόταση Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ για την προεδρία.
Η Χρυσή Αυγή σε όλες τις περιπτώσεις θα καταψηφίσει την πρόταση για Πρόεδρο Δημοκρατίας, προκειμένου να προκληθούν εκλογές και να πέσει η Χούντα Σαμαρά.
Η σημερινή Βουλή δεν αντιπροσωπεύει τον λαό. Παράδειγμα επί τούτου: Πώς η ΔΗΜΑΡ με ένα πρόσφατα 1% έχει... 13 βουλευτές (!), οι οποίοι και θα αποφασίσουν για το μέλλον του τόπου;
ΟΧΙ, λοιπόν, στην οποιαδήποτε περίπτωση. Για να γίνουν εκλογές, για να πέσει η Χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου.
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος
Πολιτικός κρατούμενος