Κυβέρνηση φρανκενστάιν - «δημοκρατία» ...κοντσίτα


Η εκτρωματική εμφάνιση της/του τραγουδίστριας/τραγουδιστή (;), που έγινε ευρύτερα γνωστή κατά τον τελευταίο «διαγωνισμό τραγουδιού» της EUROVISION, αποτυπώνει ανάγλυφα την πλήρη απώλεια προσανατολισμού και της αισθητικής των ευρωπαίων πολιτών.
Η άβυσσος που υπάρχει ανάμεσα σε ό,τι εκφράζει αυτό το «όν» και στη χάρη και το μέτρο που ...

αποπνέει μια Καρυάτιδα του Παρθενώνα, αποτελεί τη σταθερή και διαχρονική απόσταση του ελληνικού πολιτισμού από αυτό που κατάφεραν να αναπτύξουν κάποιοι άλλοι ως δικό τους πολιτισμό και να το αποδώσουν ως δική τους «συνεισφορά» στο πολιτισμικό γίγνεσθαι της ανθρωπότητας.  Το δυστύχημα βέβαια είναι ότι αυτοί «οι άλλοι», είναι οικονομικά πανίσχυροι σήμερα και με τη δύναμη του χρήματος έχουν τη δυνατότητα να βιάζουν καθημερινά την αισθητική μας με τηλεπόρνες και τηλεκίναιδους, λειαίνοντας το έδαφος για μια συνολική αλλοίωση της υπαρκτικής υπόστασης του ανθρώπου.
«Η εκκωφαντική νίκη της Κοντσίτα είναι ένα σπουδαίο μήνυμα ελπίδας για την νίκη της δικής μας Ευρώπης», έγραψε στο «twitter», το «πουλέν» του Πασόκ και της Ελιάς, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ. 
Είναι όντος «η δική» τους Ευρώπη. Αυτή η Ευρώπη που έστησε όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου», τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις λοιπές χώρες της Ευρώπης με σκοπό εκτός όλων των άλλων, να  επιβάλλουν την αισθητική της Κοντσίτα στην καθημερινή μας ζωή, διατυπώνοντας μια «άλλη» πρόταση «πολιτισμού». Αυτό που ο ανεκδιήγητος και αλήστου μνήμης ΓΑΠ συνήθιζε στις «περίφημες» ομιλίες του να αποκαλεί: το «νέο», το «καινούργιο».
Παντού η αισθητική ενός τέρατος που γκρεμίζει το μέτρο και την αρμονία της ελληνικής σκέψης. Αλήθεια, οι ήρωες που πολέμησαν για να ελευθερώσουν την Ελλάδα, θα συμφωνούσαν με το πρότυπα Κοντσίτα; Αυτή ήταν η παρακαταθήκη τους; Να «ξεπεράσουμε» τα «αρνητικά στερεότυπα» του ελληνικού μας παρελθόντος και να πάμε στο «νέο», στο «καινούργιο» του ΓΑΠ και της Αλ Σάλεχ; Ας μας απαντήσει κάποιος από αυτούς που κόπτονται να προστατεύσουν την  Ελλάδα και τα Ελληνόπουλα από τους «κακούς φασίστες».
Μιλάμε λοιπόν για τη λογική και την αισθητική Κοντσίτα, που τη συναντάμε σε κάθε μας βήμα στη σκλαβωμένη μας Πατρίδα. Στον «πολιτισμό» που αποπνέει η «κυβέρνηση Φρανκενστάϊν» του «νιχάου πανγιού» και του «αερόστατου», όπως αποκαλεί τους Α. Σαμαρά και Ε. Βενιζέλο (Τούρκογλου;) ο γνωστός και αντιφασίστας δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας.
Στο σύστημα «απόδοσης δικαιοσύνης» του υπουργού Αθανασίου και των δικαστικών που εμπλέκονται στη βρώμικη υπόθεση δίωξης του 3ου πολιτικού σχηματισμού της χώρας και την κατατρομοκράτηση των Ελλήνων..
Στους εκπροσώπους όλων των πολιτικών σχηματισμών που ενώ βλέπουν το πως ενεργεί η δοτή κυβέρνηση «Φρανκενστάϊν» της συντριπτικής μειοψηφίας που μας επιβάλουν οι ξένοι, όχι μόνο δεν μιλούν αλλά συμμετέχουν με απίστευτο κυνισμό τις αποτρόπαιες ενέργειές της.
Στη στάση των ανθρώπων του πνεύματος και της τέχνης που τηρούν «σιγήν ιχθύος», αποδεικνύοντας την ανυπαρξία του ηθικού τους αναστήματος και τις επιλεκτικές τους ευαισθησίες. Που είναι άραγε το περίφημο: «διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες» του Βολταίρου; Ισχύει μόνον όταν πρόκειται να προστατευθούν τα δικά τους δικαιώματα;
Που είναι ο πολύς κύριος Μίκης Θεοδωράκης και οι λοιποί υπερασπιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων που υπέστησαν διώξεις για τις ιδέες τους; Τότε οι αντισυνταγματικές διώξεις και η επιλεκτική εφαρμογή των νόμων ήταν επαχθείς διότι στρέφονταν εναντίον … «καλών ανθρώπων», ενώ σήμερα είναι αποδεκτές επειδή στρέφονται εναντίον «κακών φασιστών»; Ο σκοπός τελικά αγιάζει τα μέσα;
Η  στάση όλων αυτών συνιστά όνειδος για τον ελληνικό πολιτισμό και αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι πρόκειται για μισαλλόδοξα ανθρωπάκια.
Για αυτό και δεν πολεμούν τους εθνικιστές με επιχειρήματα και αποδείξεις, αλλά με δαιμονοποιητικούς χαρακτηρισμούς του τύπου «φασίστες, ναζί κλπ». Την ίδια στιγμή που ο υπουργός εξωτερικών της Ελλάδος επισκέπτεται τους πραγματικούς αμερικανοναζί του Κιέβου, οι οποίοι ανέτρεψαν με ένοπλη στάση και απίστευτες δολοφονίες τη νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση της Ουκρανίας τους σφίγγει το χέρι και δηλώνει ότι η κυβέρνηση της Ελλάδος είναι μαζί τους και τους στηρίζει.
Τελικά φασίστας πρέπει να θεωρείται αυτός που κατονομάζεται ως τέτοιος από τηλεπαρουσιαστές αισθητικής «Κοντσίτα» ή αυτός που καταλύει το σύνταγμα και εμποδίζει την ελεύθερη έκφραση ιδεών με σκευωρίες που στήνει χρησιμοποιώντας τους κρατικούς θεσμούς και μηχανισμούς;
Ποιος δεν καταλαβαίνει ότι ηθικός αυτουργός των τριών δολοφονιών που συνέβησαν τελευταία στη χώρα μας (Φύσσας, Φουντούλης, Καπελώνης) είναι τα πολιτικά συμφέροντα που επιθυμούν την παραμονή της κυβέρνησης «Φρανκενστάϊν» στην εξουσία; Ασφαλώς μόνον εκείνοι που δεν θέλουν να το καταλάβουν. Εκείνοι που θρηνούν υποκριτικά για τον θάνατο του ενός νέου, αλλά δεν βγάζουν άχνα για τους άλλους δυο. Αίσχος!!!
Όλοι αυτοί λοιπόν δε συνιστούν τίποτε περισσότερο από έναν εσμό πολιτικών απογόνων εκείνων που δίκασαν το Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και τον Γεώργιο Καραϊσκάκη  για εσχάτη προδοσία. Εκείνων που μεθόδευσαν σατανικά τη δολοφονία  Καποδίστρια και μιας σειράς ηρώων που δόξασαν την Ελλάδα.
Εκείνων των ανθρώπων που ουσιαστικά ζουν στο περιθώριο της ιστορίας, προσκολλημένοι σαν παράσιτα στο σύστημα εξουσίας που ίδρυσαν οι σφουγγοκωλάριοι ιδεολογικοί τους πρόγονοι στηριζόμενοι από τους ξένους (που θέλουν την Ελλάδα υποχείριό τους) και ενεργοποιούνται κάθε φορά που οι ξένοι τους χρειάζονται σαν «5η φάλαγγα» για να χτυπήσουν εκ των έσω τον Ελληνισμό, όταν εμφανίζεται κάποιος που δείχνει ικανός να τον ξαναζωντανέψει, όπως τώρα το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, των Χρυσαυγιτών του Νικολάου Μιχαλολιάκου.
Ας γνωρίζουν όμως καλά, όλοι αυτοί οι κύριοι και οι κυρίες, ότι τα έργα και οι ημέρες τους τελειώνουν. Μια πρόχειρη ματιά στον ήδη «φλεγόμενο» κόσμο μας, χωρίς ιδιαίτερα βαθυστόχαστες αναλύσεις, θα τους πείσει ότι οι πάτρωνές τους δεν είναι πια τόσο δυνατοί, όσο άλλοτε. Οι ισορροπίες στον κόσμο αλλάζουν γρήγορα και πολύ σύντομα οι «εργοδότες» τους δεν θα είναι σε θέση ούτε να τους «πληρώνουν», ούτε να τους προστατεύουν.
Τότε να ξέρουν ότι η ιστορία θα τους δείξει το πολύ σκληρό της πρόσωπό και θα είναι αμείλικτη προς την αλαζονεία, την αμετροέπεια και την προδοσία τους !

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ