Υποκρισία και κοροϊδία από το "Έθνος" του Μπόμπολα: Οι Χρυσαυγίτες διαρρέουν το υλικό της δικογραφίας!


Τον εαυτό τους σε υποκρισία και ψεύδη ξεπέρασαν για άλλη μια φορά οι "έγκυροι" και "έγκριτοι" συντάκτες του Έθνους. Στην Κυριακάτικη έκδοση υπήρχε ένα δισέλιδο αφιέρωμα για το νέο φρούτο της Χρυσαυγείαδας, τον απολυμένο επιστημονικό συνεργάτη που έδωσε μια κατάθεση - παραλήρημα στις εγκάθετες ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου.
Η αξιοπιστία και η σοβαρότητα του ψευδομάρτυρα θα κριθεί σύντομα στην αίθουσα του ...

δικαστηρίου, αν και εφόσον φτάσει η πολύκροτη "υπόθεση της Χρυσής Αυγής" στο ακροατήριο. Εκεί, επαναλαμβάνουμε για ακόμη μια φορά, πως το εν λόγω άτομο θα αποδειχθεί ο καλύτερος μάρτυρας υπεράσπισης.
Το γελοίο όμως από το "Έθνος" είναι ότι κατηγορεί την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής για συνειδητή και παράνομη διαρροή προανακριτικού υλικού!
Την στιγμή που όλες οι φυλλάδες και οι ιστοσελίδες του καθεστώτος έχουν προβεί πολλάκις σε διαρροή προανακριτικού υλικού και παραβίαση των δικαιωμάτων των κατηγορουμένων, τολμούν αυτοί οι ίδιοι που προβαίνουν σε αυτήν την παρανομία να κατηγορούν την Χρυσή Αυγή. Εδώ η λαϊκή παροιμία "είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα" επιβεβαιώνεται απόλυτα.
Αντί άλλης απαντήσεως, παραθέτουμε τις νομικές ενέργειες στις οποίες έχει προβεί κατά καιρούς το κόμμα της Χρυσής Αυγής για να διασφαλίσει το απόρρητο και τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των αδίκως κατηγορουμένων, που πλήττονται βάναυσα από την διαρροή προανακριτικού υλικού.
Μήνυση Ελένης Ζαρούλια για παράνομη διαρροή ανακριτικού υλικού 
Μήνυση Ηλία Κασιδιάρη στο iefimerida για συκοφαντική δυσφήμιση και παραβίαση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων
Μηνύσεις Κασιδιάρη σε Μπόμπολα (Έθνος) και “Εφημερίδα των Συντακτών”
Παράνομη διαρροή απορρήτου ανακριτικού υλικού: ακούγονται οι φωνές των υποκλοπέων!