Συνέντευξη της Πηνελόπης Κιοσσέ στο ELNEWS - HELLENICPRIDE: "Πιστεύω σε ότι με κάνει να ελπίζω, ψηφίζω "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ" !"

Πέννυ είσαι μία νέα γυναίκα, μητέρα ενός μικρού αγοριού. Τι σε παρακίνησε να ασχοληθείς με τη πολιτική; 
 Δυστυχώς η λέξη πολιτική στις μέρες μας θυμίζει απάτη και διαφθορά. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου πολιτικό, είμαι κι εγώ ένας στρατιώτης της Χρυσής Αυγής που βιώνει και αφουγκράζεται την σαπίλα που κυριαρχεί. Όταν μου προτάθηκε η υποψηφιότητά στην περιφέρεια Νομού Θεσσαλονίκης από τον συναγωνιστή Νίκο Χρυσομάλλη, θεώρησα πως είναι καθήκον μου, κυρίως ως μητέρα. Θέλουμε ένα ελεύθερο Έθνος, και όχι υποταγμένο λαό με βαθιά κατάθλιψη. Υποψήφιος περιφερειάρχης στη ...
 
Κεντρική Μακεδονία με την Ελληνική Αυγή "κατεβαίνει" ο Νίκος Χρυσομάλλης. 
Υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα με ενέργειες, στις οποίες θα προβεί η Ελληνική Αυγή, για να βελτιώσει τη κατάσταση και να επιλύσει τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η περιφέρεια;
 Η Ελληνική Αυγή για την κεντρική Μακεδονία έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα και κυρίως έχει ανθρώπους που θέλουν εξαιρετικά αποτελέσματα και τίποτα λιγότερο. Πρώτος και πολύ σημαντικός στόχος είναι να γίνει διαχειριστικός και λογιστικός έλεγχος της περιφέρειας, επίσης πολλές δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, η Χρυσή Αυγή έχει δοκιμαστεί σε τέτοιου είδους δράσεις και έχει αποδείξει περίτρανα πως μπορεί να σταθεί με ευλάβεια στον Έλληνα συμπολίτη της. Πάταξη παρεμπορίου και εγκληματικότητας. Ανάδειξη της ιστορίας και του πολιτισμού της Μακεδονίας μας.. Αυτό είναι ένα πολύ μικρό δείγμα του προγράμματός μας. Ο Νίκος Χρυσομάλλης είναι ένας εξαίσιος συναγωνιστής και ο ίδιος όπως κι εμείς που τον πλαισιώνουμε έχουμε διάθεση και υποχρέωση να πράξουμε το καλύτερο, ο καθένας στον τομέα του. 
Πως αντιμετώπισες τις διώξεις του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής; Τι κλίμα επικρατούσε τότε στη τοπική οργάνωση Θεσσαλονίκης, όπου ανήκεις;
 Η 28η Σεπτεμβρίου έχει στιγματίσει όλους τους Χρυσαυγίτες και έχει περάσει στην ιστορία, Δεν είναι ευχάριστο να θυμάμαι συναισθήματα εκείνης της ημέρας, ούτε την κατάσταση πανικού και οργής που επικρατούσε στην Τ.Ο Θεσσαλονίκης. Θέλω να θυμίσω τα λόγια του Αρχηγού κατά την διάρκεια της σύλληψής του.. "O κόσμος ξέρει τι συμβαίνει και θα εξυψώσει τη Χρυσή Αυγή" Για άλλη μια φορά ο λόγος του προφητικός. Είναι δεδομένο πως αυτή η μέρα θα μείνει αξεπέραστο σημείο αναφοράς μέσα στις εποχές. 
Η γυναίκα στον εθνικισμό θεωρείται υποδιαίστερη από τον άντρα ή έχει έναν ξεχωριστό και σημαντικό ρόλο; 
Η γυναίκα στον εθνικισμό έχει τον πιο σημαντικό ρόλο, χωρίς φυσικά να εννοώ ότι έχει σχέση με φεμινιστικές αηδίες, ο ρόλος της μητρότητας την κατατάσσει στην κορυφή. Οι εποχές αλλάζουν και δυστυχώς το lifestyle ‘εγκλωβίζει’ και αποτρέπει την σημερινή γυναίκα να αφοσιωθεί στις πραγματικές αξίες. Το κάλλος φυσικά δεν είναι απαγορευμένο, αρκεί η γυναίκα να έχει ως πρώτιστη αξία την μητρότητα και την σωστή διαπαιδαγώγηση των τέκνων της. 
Τι κλίμα επικρατεί στις ενημερωτικές δράσεις στη Θεσσαλονίκη; Ο κόσμος είναι δεκτικός προς την "Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη"; 
Οι δράσεις της Χρυσής Αυγής έχουν σε όλη την Ελλάδα θρυλική αποδοχή. Εδώ στη Θεσσαλονίκη γίνονται πολύ συχνά δράσεις και οφείλω να πω πως οι πραγματικές δημοσκοπήσεις γίνονται στον δρόμο. Ξέρουμε λοιπόν πως η ανταπόκριση και η αποδοχή είναι η μέγιστη από κάθε άλλο πολιτικό κόμμα/συνδιασμό. 
Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον ελληνικό λαό, λίγες μέρες πριν τις εκλογές; 
 Έλληνες ενωθείτε, ακολουθείστε με ευλάβεια το ένα και μοναδικό εθνικιστικό κίνημα που θα απελευθερώσει την Πατρίδα από τον κάθε βάρβαρο δυνάστη που θέλει λαό υποταγμένο. Πατάμε στο κεφάλι την διαπλοκή και την αναξιοκρατία. Και κάτι τελευταίο… Οι λέξεις είναι σφαίρες. Πριν μιλήσεις, σημάδεψε. Πιστεύω σε ότι με κάνει να ελπίζω, ψηφίζω Ελληνική Αυγή. 

Πηνελόπη-Πέννυ Κιοσσέ 

Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Νομού Θεσσαλονίκης με την Ελληνική Αυγή Κεντρικής Μακεδονίας.