Εξόρμηση της "Ελληνικής Αυγής" στις Δυτικές Συνοικίες της Θεσσαλονίκης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Η Ελληνική Αυγή αποκλεισμένη από παντού... δημοτικά συμβούλια-υπέρμαχοι της δημοκρατίας αγνοούν τις επιταγές δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων... πλασματικές δημοσκοπήσεις... και πολιτικοί αντίπαλοι, που φοβούνται να ανοίξουν διάλογο με επιχειρήματα με εκπροσώπους των απανταχού ...

συνδυασμών μας... όλα τα παραπάνω συνθέτουν το κλίμα ολόκληρης της χώρας λίγες μόλις ημέρες, πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Σε όλα αυτά εμείς απαντάμε με ασυμβίβαστο και συνεχή Αγώνα απέναντι σε όλα τα μέτωπα. Καθημερινά, σε ολόκληρη τη χώρα ανυπότακτοι Έλληνες βγαίνουν στους δρόμους και διαδίδουν τα εθνικά μας Ιδεώδη, απέναντι σε ένα πάνοπλο σύστημα, που νιώθει το έδαφος να τρέμει κάτω από τα πόδια του, με την αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και της Ελληνικής Αυγής.

Πριν από λίγες ημέρες, δεκάδες συναγωνιστές βγήκαν στους δρόμους για μία μαζική ενημερωτική εκστρατεία στις δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης. Για ώρες βρέθηκαν στη διασταύρωση πλησίον του στρατοπέδου Παύλου Μελά, στα όρια των συνοικιών της Σταυρούπολης-Πολίχνης-Αμπελοκήπων μοιράζοντας τεράστιο όγκο ενημερωτικού υλικού σε διερχόμενους και αυτοκίνητα. Οι συναγωνιστές διένειμαν περισσότερα από 20.000 αντίτυπα ενημερωτικού υλικού για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές εν μέσω επευφημιών και κορναρισμάτων από οδηγούς, που σταματούσαν την κίνηση για να μας σφίξουν το χέρι και να εκφράσουν τη στήριξή τους προς το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Χωρίς καμία διάθεση για μεγάλα λόγια, εμείς απαντάμε στους δημοσιογραφίσκους-υποτελείς των μεγαλοεργολάβων, που απομυζούν το αίμα του ελληνικού λαού, με τις πραγματικές δημοσκοπήσεις, αυτές που γίνονται καθημερινά στο δρόμο. Και εάν η Χρυσή Αυγή και οι συνδυασμοί της στις αυτοδιοικητικές εκλογές δε λάβουν την πρώτη θέση, σημασία έχει πως κατέχουν ήδη αυτή στις καρδιές των εκατομμυρίων Ελλήνων, που βλέπουν τον τελευταίο σωτήρα του Έθνους, στα πρόσωπα των απανταχού Χρυσαυγιτών!


Διαβάστε περισσότερα στο xathess.gr