ΠΡΟΣΟΧΗ! - ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Γράφει ο Αντίοχος
Όσο πλησιάζουμε στις κρίσιμες εκλογές της 18ης και –κυρίως- της 25ης Μαΐου, τόσο πληθαίνουν οι οργανωμένες δολοφονικές επιθέσεις κόκκινων σκυλιών του Σαμαρά (και του συστήματος γενικότερα…) κατά εθνικιστών, σ’ ολόκληρη την Ελλάδα.
Μόνο χθες, είχαμε δύο τέτοια περιστατικά, ένα στο Μαρούσι (όπου οι παλικαράδες χτύπησαν και γυναίκες…) κι ένα στην Καβάλα. Προ ημερών είχαμε παρόμοια επίθεση κατά εθνικιστών σε ...

κατάστημα των Ιωαννίνων και επιθέσεις στα εκλογικά κέντρα της «Ελληνικής Αυγής» σε Γλυφάδα και Άλιμο.
Ο τρόπος των επιθέσεων είναι πανομοιότυπος: συμμορίες κουκουλοφόρων κόκκινων σκυλιών –από 20 κι απάνω-, οπλισμένων με ρόπαλα και μαχαίρια, επιτίθενται άνανδρα σε μικρές ομάδες εθνικιστών, που ανύποπτοι μοιράζουν προεκλογικά φυλλάδια. Και σε όλες τις περιπτώσεις, η αστυνομία του Δένδια λάμπει δια της απουσίας της. Σύλληψη καμία!
Είναι τυχαία όλα αυτά; Ασφαλώς και όχι! Είναι προφανές, ότι το παρακράτος του Σαμαρά έχει μισθώσει κόκκινα παρακρατικά σκυλιά για τις επιθέσεις, με διπλό στόχο, έναν κύριο κι έναν δευτερεύοντα. Ο δευτερεύων στόχος είναι η κατατρομοκράτηση των εθνικιστών και ο περιορισμός -κατά το δυνατόν- της ενημερωτικής εκστρατείας του Κινήματος προς τον ελληνικό λαό. Έχοντας από την άλλη εξασφαλίσει την μη παρουσία εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής σε ραδιοτηλεοπτικά μέσα, επιτυγχάνει έτσι την πλήρη συνωμοσία σιωπής για τις θέσεις του Κινήματος…
Ο κύριος στόχος, όμως, είναι άλλος: το σύστημα θέλει ΑΙΜΑ! Θέλει ΝΕΚΡΟ ή ΝΕΚΡΟΥΣ! Βάζει τα κόκκινα σκυλιά του να προκαλούν τους εθνικιστές, ελπίζοντας σε ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ! Για να ξεκινήσει μια νέα εκστρατεία λάσπης και συκοφαντιών, όπως αυτή μετά το συμβάν με το Φύσσα, αλλά βασισμένη σε νέο αίμα!
Αλλά δε θα τους γίνει η χάρη! Οι εθνικιστές δε θα πέσουν στη λούμπα! 13 και σήμερα μείνανε!