ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατί η ΚΑΠΑ Research ψηφίζει... Καμίνη


Πολλοί συμπολίτες μας αναρωτιούνται για ποιο λόγο οι εταιρίες δημοσκοπήσεων παρουσιάζουν στοιχεία που θα τις ρεζιλέψουν επιστημονικά την επαύριο των εκλογών, αφού δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν την κοινωνική πραγματικότητα και απορούν πως γίνεται οι δημοσκοπήσεις να εμφανίζουν μία εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή που βλέπουν στους δρόμους και στις πλατείες, εκεί που κυκλοφορεί ο κόσμος.
Ο Βερναρδάκης της Public Issue τις προάλλες έσπευσε να προβάλλει από τώρα τις δικαιολογίες που θα χρησιμοποιούν οι δημοσκόποι το βράδυ των εκλογών, που θα έχει γίνει γνωστή σε όλους η ...

αποτυχία τους σε όλα τα επίπεδα. Σε συνέντευξη του σε ακροαριστερή κρατικοδίαιτη ιστοσελίδα παραδέχτηκε ευθέως ότι οι δημοσκόποι πλέον έχουν «εκτός του «φακού» των δημοσκοπήσεων» το 80%-90% και ότι στην αδιευκρίνιστη ψήφο κρύβονται οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής.
Ιδιαιτέρως στον Δήμο της Αθήνας, οι εταιρίες δημοσκοπήσεων, με τελευταία της ΚΑΠΑ Research, δείχνουν μία εντελώς ψεύτικη εικόνα με τον πιο αποτυχημένο δήμαρχο στην ιστορία της πόλης να εμφανίζεται πρώτος την ώρα που στην πραγματικότητα δεν θα βρει ούτε την ψήφο του. Γιατί, όμως, οι δημοσκόποι συνεχίζουν να παρουσιάζουν την συγκεκριμένη ψεύτικη εικόνα; Το σίγουρο είναι το σκοπούμενο, δηλαδή ο επηρεασμός του πολιτικού κλίματος. Ποιο είναι, όμως, το αίτιο; Τι οδηγεί τους δημοσκόπους στο να λένε ανερυθρίαστα ψέματα;
Όσον αφορά την ΚΑΠΑ Research και την λατρεία της στον Καμίνη θα σας δείξουμε τρία ιδιωτικά συμφωνητικά, όπου η εταιρία πληρώθηκε αδρά. Στα τρία αυτά συμφωνητικά που σύνηψαν ο Δήμος Αθηναίων Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Μηχανογράφησης και Επιχειρησιακών μονάδων Ο.Τ.Α με την ΚΑΠΑ Research, το εντυπωσιακό είναι ότι το αντικείμενο των συμβάσεων δεν έχει να κάνει με δημοσκοπήσεις αλλά με το γραφείο κοινωνικής οικονομίας στο Δήμο Αθηναίων το οποίο δεν έχει λειτουργήσει ακόμα. Αντιληπτό, λοιπόν, γιατί η ΚΑΠΑ Research αγαπά τον Καμίνη.


1ο Συμφωνητικό
 

 

 


2ο Συμφωνητικό
 

 

Όσον αφορά το σύνολο των εταιριών έχουμε από το Διαύγεια ότι για την τετραετία 2010 - 2013 κάθε εταιρεία έλαβε τα εξής ποσά:
Η ΚΑΠΑ RESEARCH, έχει λάβει το ποσό των 3.126.900 ευρώ.
Η MRB το ποσό των 877.423 ευρώ
H GPO 395.003 ευρώ
Η Metron Analysis 273.574 ευρώ
Η Marc 82.650
Η VPRC 55.500 ευρώ
H ALCO 50.677
Εύλογα, λοιπόν, υπάρχουν πολιτικοί κύκλοι που διερωτώνται σήμερα: "Πως θα ήταν δυνατόν εταιρείες δημοσκοπήσεων που λαμβάνουν τέτοιου μεγέθους έργα από το ελληνικό δημόσιο με συγκεκριμένες κυβερνήσεις να δυσαρεστήσουν εν τέλει τους... πελάτες τους;".

3ο Συμφωνητικό