Σταύρος Λυγερός στον real fm: Οι βουλευτές που αθώωσαν τον Βενιζέλο, καταδικάζουν την Χρυσή Αυγή - Θα τσιμεντώσουν τα ποσοστά της! - ΒΙΝΤΕΟ


Ο έγκριτος δημοσιογράφος Σταύρος Λυγερός, αν και αντίπαλος πολιτικά, με σχόλιο του σε ραδιοφωνική εκπομπή είπε ότι παρά την κλιμάκωση των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής δεν υπάρχει επί τους ουσίας κανένα πολιτικό αποτέλεσμα ομολογώντας ότι παραβιάζονται οι δημοκρατικές αρχές με τις διώξεις.
Αναφέρθηκε στην κατηγορία που βαρύνει τον Λαϊκό Σύνδεσμο σημειώνοντας ότι δεν διώκει μόνο τους βουλευτές αλλά και τα απλά μέλη της Χρυσής Αυγής, έτσι λοιπόν οδηγούμαστε σε ...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  >>>>

ολοκληρωτικού τύπου θεωρίες συλλογικής ευθύνης.
Σημείωσε ότι οι δικαστικές διώξεις μπορεί να αποδίδουν, σπάζοντας όμως μόνο τους αδύναμους κρίκους της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Πάντα έτσι συνέβαινε όταν ένα κόμμα διωκόταν. Κάτι τέτοιο το έχουμε δει σε αριστερά και δεξιά κόμματα κατά το παρελθόν. Συνέχισε λέγοντας ότι το ζητούμενο είναι να αποδομηθεί πολιτικά η Χρυσή Αυγή και να την εγκαταλείψουν οι ψηφοφόροι της όμως με την αντιμετώπιση που υιοθετεί η κυβέρνηση και οι δικαστές που προωθούν την ιστορία θα τσιμεντάρουν ένα μεγάλο ποσοστό, ειδικά στην νεολαία.
Κατήγγειλε την υποκρισία των βουλευτών οι οποίοι δικαιολογούνται λέγοντας ότι «εμείς δεν θα δικάσουμε αλλά αίρουμε την ασυλία για να δικάσουν οι δικαστές» θυμίζοντας ότι οι ίδιοι που τα λένε αυτά όταν είχε τεθεί ζήτημα για την άρση της ασυλίας του Βενιζέλου για την λίστα Λαγκάρντ έλεγαν τα ακριβώς αντίθετα και καταψήφισαν την άρση της ασυλίας του. Κατέληξε ότι όλα αυτά δεν είναι κράτος δικαίου!