H έκθεση του ΟΟΣΑ για την Ελλάδα, λέει ότι 1 στους 5 Έλληνες δεν έχει χρήματα ούτε για φαγητό!


Μπορεί ο Σαμαράς, η κυβερνητική συμμορία της Χούντας του Μνημονίου και τα πανίσχυρα οικονομικά συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων-μεγαλοεκδοτών να επιχειρούν να εξαπατήσουν αφελείς, κάνοντας λόγο για «ανάκαμψη» της οικονομίας, εντούτοις την θέση αυτή δεν συμμερίζονται διεθνείς οργανισμοί οι οποίοι προβάλλουν την πραγματική, δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Ελληνικός Λαός.
Έκθεση του ΟΟΣΑ για την φτώχεια στην Ελλάδα γκρεμίζει συθέμελα την αισχρή προπαγάνδα των ...

καναλιών της διαπλοκής και των ρυπαροφυλλάδων: 17,9% των Ελλήνων δεν διαθέτει καν τα χρήματα για την αγορά των αναγκαίων τροφίμων! Μάλιστα το επίπεδο αυτό δεν παρατηρείται ούτε σε χώρες με μικρότερο κατά κεφαλήν εισόδημα, όπως η Κίνα και η Βραζιλία, γεγονός το οποίο αποδεικνύει με τον πλέον σκληρό τρόπο την καταβαράθρωση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων ελέω των μνημονιακών πολιτικών της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά.
Η έκθεση εκτιμά πως η μέση απώλεια εισοδήματος κατ' άτομο για την πενταετία 2007-2012, αγγίζει τις 4.400 ευρώ. Η απώλειά αυτή είναι η μεγαλύτερη μεταξύ των χωρών του ΟΟΣΑ και είναι 4 φορές μεγαλύτερη από τα μέσα επίπεδα των χωρών-μελών της ευρωζώνης. Χαρακτηριστικό της διαμορφωθείσης στην Πατρίδα μας κατάστασης, είναι το γεγονός πως η έκθεση στιγματίζει το ότι η κατάσταση επιδεινώνεται εξαιτίας του ότι δεν έχει προβλεφτεί από την κυβέρνηση, ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.
Εξέχουσας σημασίας στοιχείο της έκθεσης είναι εκείνο το οποίο καταγράφει πως το 20% των ενηλίκων Ελλήνων ζει σε οικογένεια, της οποίας κανένα μέλος δεν εργάζεται!
Την ώρα που διεθνείς οργανισμοί επισημαίνουν τις καταστροφικές συνέπειες των μνημονίων για την ελληνική οικονομία και συνεπώς για την καθημερινότητα και το βιοτικό επίπεδο του Ελληνικού Λαού, η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά επιμένει να υπακούει πιστά τις παράλογες απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων, υλοποιώντας τις με ιδιαίτερο μάλιστα ζήλο.
Η ανοχή των Ελλήνων σε ένα αντεθνικό Καθεστώς το οποίο εξαθλιώνει το Λαό μας, έχει πλέον τελειώσει. Η τιμωρία της Χούντας του Μνημονίου και των δημοσιογραφικών της ανδρείκελων έρχεται το Μάιο και θα είναι σκληρότατη: Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!